Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Csapadékvíz projekt

800 millió forintból közel 9 kilométer hosszan újul meg a város csapadékvíz-elvezető rendszere. A fejlesztés két ütemben valósul meg a területfejlesztési operatív program támogatásával. Megtartották a hivatalos projektnyitót.
Decemberben kezdődött a munka a Joskar-Ola-lakótelepen: egy méter átmérőjű beton csövet fektettek le közel 300 méter hosszan, ami a Gyöngyösbe vezeti a csapadékvizet. Itt és a Stromfeld-lakótelepen már befejeződött a kivitelezés, a második ütemben további hat helyszínen korszerűsítik a hálózatot.

Illés Károly - alpolgármester
"A Stromfeld- és a Joskar Ola-lakótelepen lévő két szakasz már megvalósult, ezeknek a műszaki átadás-átvétele már folyamatban van, a többinél pedig a nyertes kivitelező március közepéig köteles letenni nekünk egy reorganizációs tervet, ezek után fog tudni megindulni a munka."

Többször előfordult, hogy egy-egy nagyobb eső után víz alá kerültek az utak és járdák. A fejlesztés várhatóan megoldja a korábban tapasztalt problémákat, célja az ár-, belvíz és helyi vízkárveszély csökkentése, a káresemények megelőzése.

Puskás Tivadar - polgármester
"Reméljük, hogy a mostani rekonstrukcióval egy olyan infrastruktúrát rejt majd a föld, amely nagy esőzés esetén viszonylag gyorsan elvezeti majd a csapadékot."

A Rumi úton, a Szent Imre herceg útján, a Nárai-, Dozmat-, Szatmár- és Mérleg utcákban is lesznek munkálatok. A beruházás várhatóan idén őszre befejeződik.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb