Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Targoncások versenyeztek

Szombathely legnagyobb vállalatainak anyagmozgató munkatársai targoncás ügyességi versenyen mérték össze a rátermettségüket. Másodszor szervezték meg a játékos elemekkel tarkított szakmai vetélkedőt - ezúttal az Epcos telephelyén. A legjobb csapatnak járó vádorkupa a Delphié lett.
Egy kuplungot emelt le a rúdról az egyik versenyző. Nehéz volt a dolga, mert mindössze néhány centiméternyi helyre kell beilleszteni a villát - ezt a pályát az LuK dolgozói alakították ki. “Nagyon nagy kihívás, mert szűk körülmények között gyakorlatilag mint egy akadálypályán kell nekik emelés és rakodási munkálatokat teljesíteni" - mondta Szigeti Tibor, a LuK Savaria Kft. termelési vezetője.

A technikás feladatok próbára tették a résztvevőket. „Tetszett a pálya, szűk volt, az volt talán az egyik legnehezebb, főleg a fordulóknál, például a lufik böködésénél. Teke, az kimondottan tetszett, jól neki kellett futni" - tette hozzá Török Bence, a LuK Savaria Kft. raktárosa.

Kosárlabdaszállítás vagy éppen egyensúlyozás egy pohár vízzel – ilyen ügyességi feladatokkal és az idővel birkóztak meg versenyben a targoncások. Számukra a pontosság a mindennapi munkának a része. „Hétköznap nagyon oda kell figyelni, mert ott emberek között közlekedünk, nagyon szűk helyeken. Itt, ha az ember hibázik is, nincs olyan feladat, amiben valami eltörne az anyagmozgatás miatt" - fogalmazott Hujber Imre,a BPW-Hungária Kft. anyagmozgatója.

Hat szombathelyi nagyvállalat munkatársai versenyeztek három különböző kategóriában. „Valahol azért versenytársak vagyunk – főleg a munkaerőpiacon, de a másik oldalon nagyon sokat segít számunkra, hogy az egy szakmával foglalkozók a a nagyvállalatokon belül kicserélhetik tapasztalataikat, gyakorlataikat" - hangsúlyozta
Takács Balázs,az Epcos Kft. ügyvezető igazgatója.

A szakmai kihívás mellett a csapatépítés is fontos eleme volt a rendezvénynek. "A kollégáknak ez egy nagy elismerés, akik kijuthattak ide, hogy megküzdjenek a többi nagyvállalat képviselőivel. Egy nagy motiváció, illetve az otthon maradtaknak pedig egy lelkesítő, ösztönző erő, hogy jövőre, a ház versenyen esetleg jobb eredményt elérve ők lehessenek a városi versenyen a képviselők" - emelte ki Vass Tamás,a BPW-Hungária Kft. központi logisztikai vezetője.

A verseny végén a hibapontontok száma és az időeredmény összesítése alapján hirdettek győzteseket. A vándorkupát a legeredményesebb vállalati csapat, a DELPHI vihette magával.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb