Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szomorú időnk lesz

2013-12-09, 11:06
   |   Kategória: Pink
A hét elején néhol még viharossá fokozódhat a szél, helyenként hó is eshet, a hétvégén viszont inkább csak borult és ködös idő várható, több helyen napközben sem emelkedik 0 Celsius-fok felé a hőmérséklet.
A hétfőre virradó éjszaka második felében az északi és a keleti megyékben elszórtan várható kisebb eső, északkeleten havas eső, hó. A hajnali óráktól a szél többfelé megerősödik, északon és az Alföld nagyobb részén viharos széllökések is lesznek. Napközben általában erősen felhős lesz az ég, többfelé fordulhat elő kisebb eső. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 2 fok között, északkeleten mínusz 5 fok körül valószínű. A legmagasabb hőmérséklet plusz 5 és plusz 11 fok között alakul.
    
Kedden változóan felhős lesz az ég, néhány órára kisüt a nap. Reggel elszórtan lesz eső, havas eső, északkeleten hó. Napközben főleg nyugaton lehet néhol hózápor, zápor. A minimum-hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5 fok között, északon mínusz 1 fok alatt valószínű. A nappali maximumok keleten plusz 1 és plusz 5, nyugaton várhatóan plusz 5 és plusz 10 fok között alakulnak.
   
 Szerdán nem valószínű csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 8 és mínusz 3 fok között, nyugaton mínusz 3 fok felett alakul. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul.
    
Csütörtökön borult, párás, illetve kevésbé felhős területek egyaránt lesznek. Reggel, délelőtt párás lesz a levegő, foltokban ködös idő lesz. Ónos szitálás, szitálás előfordulhat. Gyenge marad a légmozgás. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 fok között alakul a hőmérséklet, napközben a ködös tájakon mínusz 2, a napos helyeken plusz 4 fok is lehet.
   
 Péntektől egész hétvégén túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, elsősorban a ködös tájakon, szitálás, ónos szitálás is előfordul majd. Pénteken és szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul.

Vasárnap a leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között alakul a hőmérséklet, a nappali maximumok mínusz 2 és plusz 3 fok között várhatók.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb