Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Marad a tél

2014-01-27, 09:25
   |   Kategória: Pink
Folytatódik a hideg téli idő a héten is, eső, ónos eső és havazás egyaránt előfordulhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi országos középtávú előrejelzéséből.
Hétfőn a Dunántúlon túlnyomóan borult időre kell számítani hószállingózással, kisebb havazással. Keleten sok lesz a felhő, ám legfeljebb a keleti határnál fordulhat elő hószállingózás. Jellemzően gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, csupán északnyugaton élénkül meg átmenetileg a szél.
    
A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 13 és mínusz 8 Celsius-fok között alakul, de a kevésbé felhős, vastag hóval borított területeken mínusz 15 fok alá is hűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet többnyire mínusz 5 és mínusz 2 fok között valószínű, egy-egy tartósabban ködös részen lehet kissé hidegebb.
    
Kedden általában erősen felhős idő várható. Főként a Dunántúl nyugati felén és a Tiszántúlon kisebb havazás is előfordulhat. A minimumhőmérséklet általában mínusz 11 és mínusz 6 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan mínusz 4 és plusz 1 fok között alakulnak.
    
Szerdán túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé fordulhat elő kisebb havazás. A leghidegebb órákban általában mínusz 10 és mínusz 4, napközben mínusz 3 és plusz 1 fok között alakul a hőmérséklet.
    
Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég, nyugaton és a középső tájakon több helyen lehet eső, havas eső, ónos eső egyaránt. Megélénkül, helyenként meg is erősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 11 és mínusz 4, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 4 fok között alakul.
    
Pénteken is többnyire erősen felhős lesz az ég, de helyenként lehet eső, havas eső, ónos eső, vagy havazás. A szél megélénkül, több helyen meg is erősödik. A minimumhőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 1 fok között alakul. Napközben 0 fok körüli idő várható.
    
Szombaton elszórtan valószínű eső, ónos eső. Megélénkül, helyenként meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban általában mínusz 8 és mínusz 3 fok között, nappal plusz 1 fok körül alakul a hőmérséklet. Vasárnap is túlnyomóan borult lesz az ég, több helyen kell esőre, havas esőre, ónos esőre számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 4 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Kép: internet

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb