Nyomtatás

A jövő hétvégén már strandolhatunk

2014-05-27, 15:51
   |   Kategória: Pink
Nem emelkednek az árak, több lesz viszont a program és a szolgáltatás minőségét is tovább javítják – a pünkösdi hosszú hétvégére kinyit a Termálfürdő.
A pünkösdi hétvégén nyitják a Termálfürdőt
A pünkösdi hétvégén nyitják a Termálfürdőt
Tavaly 25 ezren élvezték a nyári örömöket a szombathelyi Termálfürdőben. Idén ennél több vendéget várnak. Már most gőzerővel készülnek a nyitásra.“A napokban az ilyenkor elkerülhetetlen munkálatok zajlanak, ami egyrészt a külterület csinosításával, illetve a műszaki infrastruktúrának a felkészítésével zajlik" - tudtuk meg Kántás Zoltántól, a VASIVÍZ ZRt. fürdővezetőjétől.

A nagy rohamot a vakáció kitörése után várják – mondja a termálfürdő vezetője, a tapasztalatok szerint ugyanis a szünidőben jönnek inkább a családok. Áremelésre nem kell számítani, sőt, a szombathelyiek számára olcsóbb lesz a fürdőzés az eddigieknél.Várhatóan júliustól bevezetésre kerül a Szent Márton-kártya, amellyel a szombathelyiek húsz százalékos kedvezményt kapnak a listaárból.

Számtalan vendégcsalogató, tematikus program is várja majd a nyáron a fürdőzőket. A szolgáltatás színvonalát növeli az is, hogy a termálfürdő dolgozói kommunikációs tréningen vettek részt, a büfé pedig mediterrán udvarrá alakul.

 

Videó