Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új közéleti magazin a Szombathelyi Televízióban

2014-06-29, 08:57
   |   Kategória: Pink
„Hejj, Szombathely” címmel új közéleti beszélgetős műsor indult a Szombathelyi Televízióban. A félórás magazinnal péntekenként 19.30 órakor találkozhatnak a nézők.
Az első adásban Sági József önkormányzati képviselő volt a házigazdák vendége
Az első adásban Sági József önkormányzati képviselő volt a házigazdák vendége
Négy szereplő, sok helyi téma. Röviden így lehetne összefoglalni a „Hejj, Szombathely” című közéleti beszélgetős magazin tartalmát. Az adás lehetőséget teremt a témák alaposabb körüljárására, amelyre a rövid híradós riportokban és sokszor az egyéb magazinműsorok szűkös időkeretében sincs mód. Az új műsornak három állandó szereplője lesz: Lovass Tibor műsorvezető, Koczka Tibor, a Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetője és Horváth Zoltán újságíró. Hozzájuk csatlakozik egy-egy közéleti szereplő.

A bemutatkozó magazinban Sági József önkormányzati képviselő, Szombathely Kulturális és Sport Bizottságának elnöke volt a vendég. Ennek megfelelően a terítékre kerülő témák között leginkább a kultúra és a sport szerepelt. Szó esett arról, hogy a városban rengeteg a programlehetőség, amelyek több ezer embert mozgatnak meg. A karneválhoz és a Lamantin Jazz Fesztiválhoz hasonló események pedig kiváló reklámot jelentenek a város számára. A résztvevők emellett oktatási és szociális kérdésekről is beszélgettek. A múlt heti emléknap kapcsán pedig felidézték Németh Pál ikonikus alakját, aki sok-sok munkával tette világhírűvé a szombathelyi kalapácsvetést.

A műsor célja, hogy olyan aktualitásokkal foglalkozzon, amelyek leginkább érdekelhetik a televíziónézőket. A tervek szerint a meghívott negyedik vendég minden alkalommal egy adott terület vagy téma szakértője lenne. Városi képviselők, tanárok, művészek, sportolók is részt vesznek majd a műsorban.

A szerkesztők azt szeretnék, hogy érdekes, változatos legyen a „Hejj, Szombathely.” Pontosan olyan, mint a város, melyről a magazin is szól.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb