Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Sok napsütéssel kezdődik az október

2014-09-29, 09:30
   |   Kategória: Pink
A jövő héten csak elszórtan várható csapadék, október első napjaiban is sok napsütésre lehet számítani. Október elsején, szerdán 24 Celsius-fok is lehet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.
Hétfőn általában derült, napos idő lesz, de az éjszaka képződő ködfoltok helyenként késő délelőttig megmaradhatnak. A Dunántúlon napközben időnként megélénkülhet a szél, csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 12, a legmagasabb 19 és 23 fok között valószínű.
    
Kedden a párásság, ködfoltok megszűnése után felhőtlen vagy derült, csapadékmentes idő lesz. A leghidegebb órákban 4-12 fok lehet. Nappal 19-23 fokig melegszik a levegő.
    
Szerdán, október elsején észak felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de a déli tájakon még többórás napsütésre lehet számítani. Késő délutántól kisebb eső, zápor előfordulhat. A minimum-hőmérséklet 5 és 13, a maximum-hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.
   
Csütörtökön a nap első részében erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd szakadozik, csökken a felhőzet és az ország északnyugati felén délután már hosszabb időre is kisüt a nap. Elszórtan eső, zápor kialakulhat. A Dunántúlon és északkeleten megerősödhet a szél. A leghidegebb órákban 10-15 fok lehet. Napközben 17-22 fokig melegszik a levegő.
   
Pénteken általában több órára kisüt a nap, de főként délen még előfordulhat zápor. Éjszaka párássá válik a levegő, foltokban köd képződhet. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.
    
Szombaton a pára, köd megszűnése után változóan felhős ég mellett többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A minimum-hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű, a nappali maximumok 14 és 19 fok között alakulnak.Vasárnap is többórás napsütésre lehet számítani, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 3-10 fok lehet, nappal 13-18 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb