Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Sok eső és lehűlés várható

2014-11-17, 09:26
   |   Kategória: Pink
A héten jellemzően borús lesz az idő, többször lehet eső, zápor. A hét vége felé a Zemplénben akár hózápor is előfordulhat. Némi lehűlésre is készülni kell, a hétvégén a leghidegebb órákban akár mínusz 3 Celsius-fokig is hűlhet a levegő.
Hétfőn párás lesz a levegő, néhol az éjszakai köd csak lassan oszlik fel. Napközben jellemzően erősen felhős vagy borult lesz az ég, szórványosan várható eső, zápor, és egy-egy zivatar sem kizárt. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-9, a legmagasabb hőmérséklet 9-14 fok között valószínű.
    
Kedd hajnalban, reggel is párás lesz a levegő, a kevésbé felhős részeken köd képződhet. Napközben front vonul át az ország fölött, amelynek hatására sokfelé borult lesz az ég, és kiadós eső is várható. A szél megélénkül, időnként megerősödik. A minimumhőmérséklet 5-9, a maximumhőmérséklet 9-14 fok között alakul.
    
Szerdán északkeleten többnyire erősen felhős lesz az ég, másutt szakadozottabb lesz a felhőzet. Északkeleten több helyen, másutt elszórtan lehet zápor. A leghidegebb órákban 4-8 fok lehet. Nappal 9-13 fokig melegszik a levegő.
    
Csütörtökön keleten többfelé várható eső, nyugat felé csökken a csapadék esélye. A szél megélénkül, időnként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 2-7, a legmagasabb hőmérséklet 7-12 fok között alakul.
    
Pénteken főként a keleti és középső országrészben lehetnek záporok, a Zempléni-hegységben hózápor is előfordulhat. A szél eleinte időnként még erős lesz, majd mérséklődik a légmozgás. A leghidegebb órákban 2-6 fok lehet. A nappali maximumok várhatóan 5-9 fok között alakulnak.
    
Szombaton és vasárnap reggel is párás lesz a levegő, foltokban köd képződhet. Csapadék már nem valószínű. A minimumhőmérséklet mindkét nap mínusz 2 és plusz 3 fok között, a nappali maximumok 4-8 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb