Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Esővel,havazással kezdődik a december

2014-12-01, 10:45
   |   Kategória: Pink
Többfelé esővel, néhol havazással kezdődik a meteorológiai tél. December első napjaiban is többfelé fagypont alá süllyed a hőmérséklet, és néhol nappal sem lesz melegebb plusz 1 Celsius-foknál.
Hétfőn, december elsején túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő. Az északkeleti országrész kivételével sokfelé várható eső, reggel a főváros környékén, illetve attól keletre, északkeletre ónos eső. Emellett délután, este északon, északnyugaton havas eső, havazás várható, de a Dunántúl magasabban fekvő helyein ónos eső is elképzelhető. Több helyen megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb. A legmagasabb hőmérséklet plusz 1 és 6 fok között valószínű.
    
Kedden borult lesz az ég. Többfelé várható csapadék, nagyrészt eső valószínű, de főként az Északi-középhegység térségében havazás, néhol ónos eső is előfordulhat. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal plusz 1-5 fokig melegszik a levegő.
    
Szerdán az északkeleti tájak kivételével délutánig még több helyen lehet kisebb eső. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 4 fok között valószínű, a nappali maximumok plusz 3 és 8 fok között alakulnak.
    
Csütörtökön legfeljebb a nyugati határ mentén lehet gyenge eső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 4-9 fok között alakul. Éjszaka és péntek reggeli órákban átmenetileg párássá válik a levegő, ködfoltokra is számítani lehet. Ködszitálástól eltekintve azonban nem valószínű csapadék. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a maximumhőmérséklet plusz 4-8 fok között alakul.
    
Szombaton a hajnali, reggeli órákban átmenetileg köd képződhet. Délutántól eső, zápor is kialakulhat. A szél megélénkül, a Dunántúlon helyenként megerősödik. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal plusz 3-8 fokig melegszik a levegő.
   
 Vasárnap eleinte még több helyen várható, eső, zápor, főként nyugaton, északon hózáporok is lehetnek. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és plusz 4, a legmagasabb hőmérséklet plusz 3 és 8 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb