Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Báloztak a környezetvédők

Negyedik alkalommal szervezett bált a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi Központ. Az esemény  idén is jótékony célt szolgált: a Hulladékból energia című kiadvány nyomdai költségeire fordítják a bevételt. A rendezvényen átadták a Környezetvédelemért-díjakat.
A környezet- és természetvédelem ügye az intézményi, gazdasági és civil terület együttműködésével mozdítható előre leghatékonyabban. Ők a hivatalos alkalmakon kívül évente egyszer kötetlenebb formában, a környezetvédelmi bálon találkoznak egymással. A résztvevőket V. Németh Zsolt köszöntötte. "Pezsgőspohárral a kézben, tánc közben, finom ételeket fogyasztva könnyebben elhisszüók szt, hogy a környezetvédelem nem reménytelen, küzdelmes szélmalomharc, hanem mindannyiunk közös ügye" - V. Németh Zsolt - környezetügyért felelős államtitkár.

Nyolcadik alkalommal adták át a Környezetvédelemért-díjakat. Ezt olyan cégek és magánszemélyek érdemelhetik ki, akik sokat tesznek a természetvédelem ügyéért. Díjat kapott az Opel Szentgotthárd Kft. és Némethné Zsigó Zita alezredes, aki 15 éve koordinálja a környezet- és természetvédelmi szakvonal tevékenységét a rendőrségen. "Nagyon örömmel veszek részt a mai rendezvényen. Ez a rendőrségnek a környezet védelmében végzett munkájának az elismerését jelenti" - fogalmazott Némethné Zsigó Zita rendőr alezredes.

A bál díszvendége Halmosi Zsolt országos rendőrfőkapitány helyettes volt. A táncos alkalom ezúttal is jótékony célt szolgált: a Hulladékból energia című kiadvány megjelentetését támogatta az, aki belépőjegyet váltott. Mészáros György, a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi Központ elnöke abban kérte a szakemberek segítségét, hogy minél többekben tudatosuljon: hulladékből igenis lehet energiát készíteni.
A kiadvány a tervek szerint tavasszal jelenik meg.Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb