Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Családi napot tartottak az EPCOS-nál

Szombat délután jó időben és jó hangulatban telt a 18. Epcos családi nap. A programot az ott dolgozók állították össze.
Kisvasút, lufit hajtogató bohóc, arcfestés is várta a gyerekeket az Epcos családi napján. Ugyanakkor a szülők, felnőttek is megtalálták a számukra kedves elfoglaltságot. “A sok szabadprogram összehozza az embereket. Olyan emberekkel tudunk találkozni, olyan munkatársakkal, akikkel a hétköznapok során nem sikerül, mivel éppen másik műszakban vagyunk, nem futunk össze” - mondta Tokaji Sándor.

A színpadon volt  countryzene, a gyerekeknek Gryllus Vilmos énekelt, Marót Viki koncertjén pedig volt, aki táncra is perdült. A meghívott vendégeket, programokat az Epcos Kft. munkatársai választották. “Minden ilyen eseményre nagyon készülünk, hiszen az év többi napján nagyon szoros utasítások alapján kell elvégezni a munkát és a feladatokat. Ezt a mai napot úgy állítottuk össze, ahogy a munkavállalóink, kollegáink kérték” - tájékoztatott Takács Balázs, az Epcos Kft.ügyvezetője.

A dodzsem, ugrálóvár mellett, a nap egyik fő attrakciója a főzőverseny volt. Bármilyen étellel nevezhettek a csapatok. Az ügyesebbek a zsűri kedvencét készítették. Bodrogi Gyulának például határozott elképzelése van a jó ételről. “Aminek sokféle íze van, mindegy, hogy milyen fűszertől, az biztos, hogy jó. És ami nagyon fontos, hogy én a húst úgy szeretem, ha nagyon omlós. A babot úgy szeretem, ha meg van főve. És vannak ilyen nagyon kemény elképzeléseim” - fogalmazott.

A családjukkal, a gyermekeikkel és barátaikkal eltöltött szabadnapra minden bizonnyal szívesen emlékeznek majd vissza az Epcos dolgozói.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb