Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Céges sportnap

2017-04-05, 12:47
   |   Kategória: Pink
Hagyományos sportnapon látták vendégül debreceni kollégáikat a szombathelyi kuplunggyártó cég alkalmazottai. Idén a futsal volt a választott sportág, a résztvevők a Savaria Egyetemi Központ sportcsarnokában mérték össze tudásukat.
Komoly hagyománya van már, hogy a szombathelyi kuplunggyár és az azonos cégcsoporthoz tartozó debreceni csapágygyár alkalmazottai sportnapon mérkőznek meg egymással. Minden évben más-más sportágban mérhetik össze tudásukat az ország két végén található vállalatok dolgozói. "Az elmúlt két évben mikor csatlakoztam kosárlabdáztunk, ott az eredményen meglátszott, hogy jobban tudtunk teljesíteni. Idén Szombathely választotta ezt az új sportágat, futsaloztunk" - mondta Mitterpach Gina, a FAG Magyarország Ipari Kft. projektmenedzsment specialistája.

A sportnap lehetőséget adott arra, hogy az egymástól távol dolgozó munkatársak is megismerkedjenek. "Fontos az, hogy a csapattagok már együtt vannak már előző este, kis csapatépítés, kis pihenés, de azért láttuk, itt már egy komoly versenyszellem kidomborodott itt az utolsó meccsen. Ez nagyon fontos csapatépítő sportesemény itt" - hangsúlyozta Szabó Péter, a FAG Magyarország Ipari Kft. ügyvezető igazgatója.

Az idei évben a szombathelyiek nyertek, ezzel megszerezték a vándorkupát. "Sok edzést szerveztünk meg a csapattal, próbáltunk minél több taktikai elemet gyakorolni, hogy mégis azért technikásan játsszunk. Voltak kisebb nehézségek, ugye mindenki más műszakban dolgozik, így nehéz volt összeegyeztetni, de hál Istennek sikerült, és büszkén mondhatom, hogy győzelemmel, 14:2-es aránnyal nyertünk" - mondta Seiler Alexandra, a LUK Savaria Kft. raktárosa.

Jövőre Debrecenben találkozik a két vállalat, ahol a szombathelyiek igyekeznek megvédeni címüket.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb