Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Gazdára találtak a csokitojások

2017-04-18, 17:16
   |   Kategória: Pink
Több száz gyermek érkezett a Kámoni Arborétum húsvéthétfői tojáskeresésére. Az óvodások és kisiskolások több turnusban kutattak az édesség után, de végül senki sem távozott üres kézzel. A szervezők egy különleges programmal is megtoldották a rendezvényt.
Idén is hatalmas sikert aratott a szombathelyi kicsik körében a Kámoni Arborétum húsvéthétfői programja. A házigazdák külön szerveztek tojáskeresést az óvodás és iskolás korú gyermekeknek. “Számunkra azért fontos ez a rendezvény, hiszen ilyenkor találkozunk a hallgatókkal és az olvasókkal, ezért is jövünk ide minden évben húsvét hétfőn. Azt gondolom egyébként, hogy a hallgatók számára is fontos esemény. Most már negyedik alkalommal sikrül úgy tűnik rekordot döntenünk" - mondta Farkas Benjamin, a Frisss Média műsorvezetője.

Óriási verseny alakult ki a csokitojás-kereső versenyen. Volt, aki a fák tövében, vagy éppen egy fűcsomóban találta meg az arany vagy éppen piros papírba csomagolt édességet. Összesen 977 tojást rejtettek el a szervezők, így senki nem tért haza üres kézzel.

Nemcsak a csokiról szólt ez a nap: idén először egy új kezdeményezéssel is kibővült a program. “Ha valaki elmegy és egy kutyamenhelybe, akkor onnan hazavisz egy kutyát, örökbefogadja. Ennek az ötlet nyomán gondltuk vannak olyan fák a kertészetbe, cserjétk, évellők amit a kertészetek annyira már nem biztos, hogy értékesítenének, és ezért odaadták nekünk. Mi azt mondjuk, fogadjátok örökbe a fát, vigyétek haza, mindenki vigye haza, ültesse el, és szeresse ezt a növényt, s ez a növény meg fogja hálálni" - fogalmazott Károly Frigyes, a Kámoni Arborétumért Egyesület elnöke.

Aki megtalálta a csokitojásokat, arcfestésen, lufihajtogatáson, kézműves foglalkozáson is részt vehetett.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb