Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Tábor a Kresz-parkban

2017-08-14, 14:06
   |   Kategória: Pink
Bicikliző kisdiákokkal telik meg a héten a KRESZ-park, szervezett táborban tanulnak helyesen közlekedni a gyerekek. Helyi vállalkozóknak és a körzet képviselőjének köszönhetően nyilvános programok is kapcsolódnak az eseményekhez, amelykre bárki elviheti a járművek iránt érdeklődő gyermekét.
Jól időzítettek az első szombathelyi KRESZ-tábor szervezői, ideális a fák közötti 25 fokos meleg a kerekezéshez. Húsz kisiskolás gyakorolja ezen a héten a közlekedés szabályait a víztorony tövében, miközben más programok is színesítik a napjaikat. Többek között meglátogatnak biciklis és motoros boltot, szerelőműhelyt, megnéznek egy elektromos autót és a töltéséhez szükséges állomást. “Talán a csúcsprogram az csütörtökön lesz, amikor is elfogadta a meghívásomat Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok jóbarátom, aki veszi a fáradságot, és elmutogatja a gyerekeknek a kamionokat, hisz ugye az a legnagyobb jármű, ami részt vesz a közlekedésben. Annak majd elmondja a működését, és persze beszél majd a versenyzésről is" - mondta Horváth-Takács Szabolcs vállalkozó, szervező.

Ezekre a programokra bárki elmehet, függetlenül a tábori részvételtől. Azok pedig, akik az egész napot az ingyenes KRESZ-táborban töltik, a hét folyamán megtanulnak biztonságosan közlekedni a közúton. “Ez egy összefogásról szól, két vállalkozó melléállt az ügyünknek, illetve én a képviselői keretemből támogatom a tábort. A vállalkozók pedig anyagi forrást biztosítanak, illetve az étkezést biztosítják a gyerekek számára ingyen. És mindezt koordinálja a nemrég megalakult Víztorony-Kresz-park Kulturális Egyesület" - fogalmazott Sátory Károly önkormányzati képviselő.

A tábor az egyik első lépése annak a törekvésnek, hogy a víztorony környékét élettel, programokkal töltsék meg.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb