Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Húsvéti programok hétvégére

Tojáskeresés, kézműves foglalkozások, színpadi- és zenei produkciók is várják az érdeklődőket húsvéthétfőn Szombathelyen. A Szombathelyi Televízió is ünnepi műsorral jelentkezik.
Krisztus feltámadását ünnepli a keresztény világ a hétvégén. A szombathelyi felekezetek több alkalommal is liturgiával, istentiszteletekkel várják a híveket, a családok számára pedig vallásos közösségi programokat szerveznek a húsvéti hosszú hétvégén.

A legkisebbek az ünnepi ráhangolódás jegyében szombaton kilenctől délig csomagolópapírból nyuszit készíthetnek az AGORA – Gyermekek Háza kézműves kuckójában.

Idén sem marad el a Kámoni Arborétum hagyományos húsvéthétfői programja. Tojáskeresés, mesesarok, kézműves foglalkozások és ügyességi játékok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt a gyűjteményeskertbe.

Húsvéthétfőn a Skanzen is kinyitja kapuit. A gyerekek nyuszit simogathatnak, és tavaszváró játékokat és népszokásokat eleveníthetnek fel, de lesz táncház, színpadi bemutatók és locsolóvers-mondó verseny is.

A Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola tavaly adott jótékonysági hangversenyt a Jézus Szíve templomban. Ezt a passiókoncertet is műsorára tűzi hétvégén a Szombathelyi Televízió. A Miszori Zoltán esperes-főplébános életéről szóló Pásztor című dokumentumfilmet, illetve a Brenner János vértanúságának ötvenedik évfordulójára készült A Jó pásztor című zenés drámát is láthatják a tévénézők. Ezeken kívül a tavaszi ünnepkör hagyományairól, a szakrális műemlékektől és Szent Márton életéről szóló filmeket is sugározzuk. Friss híradóval legközelebb április 7- én, kedden 18.00 órakor jelentkezünk.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb