Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Sajtótájékoztatón ismertették programjaikat a civilek

Több sportklub közelgő eseményeiről hallhatott a sajtó a legutóbbi civil reggelin: a triatlonozást és az extrém futást népszerűsítették a meghívottak. Hátrányos helyzetű gyermekekről is szó esett a találkozón, számukra felzárkóztató és filmes programok indulnak.
“Tisztelettel köszöntöm itt, az amfiteátrumban Savaria férfiait és lányait” - Így üdvözölte tavaly a résztvevőket Koczka Tibor alpolgármester a második Savaria Legio Race terepfutóversenyen, amely a borús idő ellenére nagy sikert aratott. Az extrém viadalt idén tavasszal is megrendezik a Homok utcai szabadidőközpontban, erről beszélt a civil sajtóreggelin a szervező Skorpió Box Club képviselője, aki az április 29-ére tervezett eseményt ismertette. “Felnőttek és gyermekek részére kerül kialakításra, bárki nevezhet, kortól, nemtől függetlenül. Tavaly a legidősebb versenyzőnk 71 éves volt, a legfiatalabb kisgyerkőc 3 éves volt. 6 éves korig a szülők kísérhetik természetesen a gyermekpályán a gyermekeket. A célja tulajdonképpen ennek a programnak a megszervezésének az  volt, hogy egy kicsit megmozgassuk a szombathelyi lakosságot" - mondta Varga Hajnalka, a Savaria Legio Race önkéntes segítője.

Az akadálypálya teljesítése mellett egyébként elsősegély-bemutató, vérnyomásmérés és egyéb programok is lesznek. A sajtóreggelin szót kaptak a triatlonozók is. Egy március 14-én tartandó rendezvényre hívták fel a figyelmet, ahol Zakariás Géza többszörös IronMan sportoló lesz a vendég, de addig is, egy szombathelyi pizzériába invitálták az egyre népszerűbb sportág iránt érdeklődő laikusokat. “Mindenkit szeretettel  várunk 11-én, most szombaton este 6 órára, és lesz egy ilyen megalakuló ünnepség, egy ilyen közös beszélgetős, ismerkedős estünk, hogy ne csak az a 19 alapítótag, aki jelenleg bent van az egyesületben, ismerje egymást, hanem a jövendőbeli tagokat is jobban meg tudjuk ismerni" - fogalmazott Stojcsics Balázs Kálmán, a Vas Megyei Triatlon Klub szervezője.

A civilek és az újságírók hagyományos találkozóján hallhattunk még a most induló Tanoda programokról, a Rumi Csigabiga Alapítvány filmes rendezvényéről és a Herényi Virágútra tervezett Civil Kavalkádról is.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb