Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A szentgotthárdi Háklár Mónika fényképes élménybeszámolója

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Sztojan Ivkovics a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Keller Ákos csapatkapitány, Perl Zoltán válogatott játékos, Gráczer György a Falco KC ügyvezetője és Kalmár Attila a Pannonsport Kft ügyvezetője tartott sajtótájékoztatót a soron következő Horvátok elleni világbajnoki selejtező mérkőzésről, amelynek az Aréna Savaria ad otthon február 25-én hétfőn este.

Ami 2017 év végén sikerült, az most sajnos nem, pedig tisztességgel helyt álltak a zöld-fehérek. Így aztán már 16 vereség, négy döntetlen és 2 győzelem az eredménylistán. 

1 milliárd 155 millió forintból teljesen megújul a Sportliget. A város egyik legkedveltebb rekreációs övezete új épületekkel és pályákkal bővül, minden korosztály megtalálja majd a neki tetsző sportolási lehetőséget immár kulturált, 21. századi környezetben. Az építkezést csütörtökön délután Puskás Tivadar polgármester is megtekintette.

Bár csak két versenyzővel képviseltette magát a Dunaharasztiban megrendezett Halom Kupán a Leo Karate-do SE, így is négy érem lett a vasiak össztermése. A legfényesebb medált Somogyi Laura hozta haza, aki a 16-17 éves lányok formagyakorlatában végzett az első helyen.

Szolnoki Olaj KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 92-83 

A Zsíros Tibor Magyar Kupa 1. elődöntőjében a Körmendet búcsúztató jászságiakat verte a FALCO, ezzel a döntőbe jutott. 

Háromhetes dél-afrikai edzőtáborozás után tértek haza a Dobó SE sportolói. A felmérések alapján valamennyien kifejezetten jó formában várják a korosztályos, valamint felnőtt téli országos bajnokságot.

A 2019-es esztendőben első alkalommal rendezett versenyt a Haladás VSE súlyemelő szakosztálya. A területi minősítő viadalon a zöld-fehér klub 22 sportolóját indította.

A két zöld-fehér csapat az ellentétes félidők végén megosztoszott a pontokon. 

A második negyed után 51-60 volt az állás, de a harmadik és a nagyedik negyedben ismét bebizonyította a FALCO, hogy hazai pályán nem lehet legyőzni! 

Tehetsz Érte(d) címmel rendeztek sporttudományi konferenciát az ELTE szombathelyi campusán. Az egyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kara, valamint a Nemzeti Pedagógusképző Kar által szervezett eseményen szóba kerültek az iskolai testnevelésórák módszertani újításai, és a gyógytestnevelés fontossága.

Tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a Játsszunk együtt! elnevezésű Derkovits Kupát. A játékos sportvetélkedőn ezúttal hét óvoda vett részt. Győztest nem hirdettek, minden gyermek díjakkal, ajándékokkal mehetett haza.

Első alkalommal indított versenyzőket a portugál nemzetközi bajnokságon a Leo Karate-do SE. A kétfős szombathelyi különítmény két bronzéremmel tért haza a kissé furcsa bíráskodást hozó viadalról.

Nagy érdeklődés mellett rendezték meg a Bercsényi-iskolában a tollaslabda diákolimpia megyei döntőjét. A viadal színvonalára nem lehetett panasz, nagyon sok tehetséges diák ütötte a labdát.

Hétvégén folytatódik az NB I-es labdarúgó bajnokság pontvadászata. Rögtön a tavaszi szezon első mérkőzése 6 pontosnak ígérkezik a Haladás számára, hiszen a bentmaradásért harcoló közvetlen rivális Kisvárda érkezik Szombathelyre.

Száz éves jubileumát ünnepli ebben az évben a szombathelyi Haladás Vasutas Sportegyesület. Az 1919-ben alakult szervezet az éves programokat indító nyitógáláját szombaton 19:19-kor kezdte a Haladás Sportkomplexumban. Az eseményen a vasi sportélet vezetői, ikonjai együtt ünnepeltek.

Közel hathónapos spanyolországi légióskodás után visszatért a Falco kosárlabdacsapatába Perl Zoltán. A válogatott játékos másfél évre szóló szerződést kötött nevelőegyesületével.

A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathely a hivatalos honlapján tudatta, hogy visszatért a klubhoz Perl Zoltán.

Kölcsönvette Rui Pedrót a Ferencvárostól a Hali. A portugál középpályás a szombathelyiek tájékoztatása szerint az idény végéig írt alá.