Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Mol Vidi FC–Haladás 1–0

2019-02-24, 15:47
   |   Kategória: Sport
Ami 2017 év végén sikerült, az most sajnos nem, pedig tisztességgel helyt álltak a zöld-fehérek. Így aztán már 16 vereség, négy döntetlen és 2 győzelem az eredménylistán. 
MOL Vidi FC: Kovácsik – Nego, Juhász, Vinícius, Stopira – Kovács I., Pátkai (Futács, 72.), Elek (Hadzic, 62.), Milanov – M. Scepovic, Hodzic (Huszti, 62.)

Szombathelyi Haladás FC: Király – Habovda, Saláta, Tamás L., Németh Mi. – Dausvili (Bamgboye, 83.) – Ivanov (Németh M., 88.), Holodjuk, Rui Pedro, Ofosu – Rabusic (Gaál, 88.)
Gólszerző: (Kovács I. 78.)

A Vidi a mérkőzés elején nyomás lá helyezte a Haladást. A vendégek védelme azonban jól állta ezt a nyomást. A fehérváriak szélről érkező beadásokkal, beindulásokkal igyekeztek a vendégek védelmét feltörni, nem sok sikerrel.

A második félidő hasonlóan kezdődött, a Vidi kezdeményezett, és Kovács el is jutott volna helyzetig, de a kiugró támadót Ofosu utolérte és szerelte. Voltak még kezdeményezései a Videotonnak, de ezek nem jártak sikerrel. Milanov kapura lövés helyett visszafelé passzolt, majd Rabusic kapáslövése kerülte el a vendégek kapuját. Marko Nikolics becserélte Husztit és Hadzicot, de a cserék sem hoztak új lendületet. A szurkolók nemtetszésüket fejezték ki a mutatott játék kapcsán.

Hali hiba kellett ahhoz, hogy a 78. percben megszerezze a vezetést a Vidi. Scsepovics bal oldali beadása után Kovács István megszerezte a vezetést (1–0). Az egykori szombathelyi kedvenc csendben ünnepelt.

A két csapat tabellán elfoglalt helyezése egyáltalán nem látszódott a pályán. Nehézkesen játszottak a hazaiak, de ha kínlódva, izzadva is, megszerezték a győzelmet, így a három pontot. A Haladás nem játszott ugyan jól, de jól küzdött, és közeljárt ahhoz is, hogy egy kontra támadás végén esetleg megszerezze a vezetést, esetleg a győzelmet. A támadásban sokat kellene még fejlődnie a vendégeknek, de erre a bajnokság végéig vajmi kevés idő van. A Vidinek kiegyensúlyozottabb, gólra törőbb, pergőbb játékot kell játszania, ha lépést akar tartani a Ferencvárossal a bajnoki címért.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb