Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újra edzésben Pars Krisztián

Sikeres vállműtétje után megkezdte a felkészülést a 2014-es szezonra Pars Krisztián. A Dobó SE olimpiai bajnok kalapácsvetője hamarosan Dél-Afrikába utazik, ahol négy hétig edzőtáborozik majd.

Hosszú esztendők óta bajlódott különböző vállsérülésekkel  Pars Krisztián. Az ötkarikás aranyérmes  atlétátának meszedés, valamint izomrost problémák miatt kellett valamivel több mint két hónapja kés alá feküdnie. A műtétet a téli holtidényre időzítette a sportoló stábja.  

- Nagyon jól sikerült maga a műtét. Igazából több gond volt, mint amire számítottunk az előző jelekből. Balogh főorvos úr meg tudta oldani azokat a dolgokat, amelyek 15 ezer vagy nem is tudom hány dobás után keletkeztek a vállamban - nyilatkozta a Pars a Szombathelyi Televíziónak.

A Dobó SE sportolója a sikeres rehabilitációt követően már el is kezdte a felkészülés a 2014-es szezonra. Jelenleg még Németh Zsolt vezetőedző irányításával Szombathelyen tréningezik, de hamorosan  négyhetes edzőtáborozásra a Dél-Afrikai Köztársaságba utazik. Az idei esztendő legjelentősebb  erőpróbája az augusztusi svájci atlétikai Európa-bajnokság lesz, melyre címvédőként utazik majd a vasi sportoló.  A versenyszezont viszont már február 22-én  a téli országos bajnoksággal elkezdi.
Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb