Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ötödszörre sem sikerült

Zsinórban ötödször kapott ki  bajnoki mérkőzésen  a Falco-Trend Optika KC élvonalbeli kosárcsapata. Az alsóházban szereplő  szombathelyiek ezúttal a sereghajtó Nyíregyháza otthonában szenvedtek kiütéses, 16 pontos vereséget.

A NB I-A-csoportos férfi kosárlabda bajnokság középszakaszának hetedik játéknapján az utolsó helyezett Nyíregyháza otthonában lépett pályára a négy meccs óta nyeretlen Falco csapata. A szombathelyiek csupán 4 percen  át tartották a lépést az igen szerény játékerőt képviselő nyírségiekkel, ugyanis akkor még 11:11-re állt a derbi. A folytatásban aztán a hazaiak szinte állva hagyták a vasiakat, ennek köszönhetően az első negyed végén már 14 ponttal jártak előrébb Sitku Ernő tanítványai. A 19. percben pedig  egy kerek húszas volt a küzdő felek között. A harmadik játékrészben viszont úgy látszott, hogy feltámad a Falco: egy 12:0-ás szakaszt repesztve 55:49-re jöttek fel Perl Zoltánék. Ám mint később kiderült, ez csak egy rövid fellángolás volt, ugyanis a mérkőzést végül 77:61-re nyerte meg a nyíregyházi csapat. A szombathelyieknek zsinórban ez volt az ötödik vereségük.

Mandics Andjelko vezetőedző csapata továbbra is az utolsó előtti helyen áll a tabellán.  A sárga-feketék legközelebb április 5-én szombaton lépnek pályára bajnoki meccsen, amikor a ZTE otthonába látogatnak. 

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb