Nyomtatás

Nem bírt egymással a Diósgyőr és a Haladás

2014-05-05, 11:44
   |   Kategória: Sport
A Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott vasárnap a Diósgyőr vendégeként a dobogóért küzdő csapatok mérkőzésén a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.
A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, de nem sikerült előnyt szerezniük, mert egy ízben a kapufa, egyszer pedig a hazai kapus mentette meg a Diósgyőrt a góltól. Ezt követően kissé váratlanul vezetést szerzett a miskolci csapat, de a magyar szinten hajtós és színvonalas félidő hátralévő részében egyenlített a valamivel jobban futballozó Haladás. A folytatásra visszaesett a színvonal és már inkább a Diósgyőr akarata érvényesült, de mezőnyfölénye meddőnek bizonyult az ekkor már gyors ellentámadásokra berendezkedő Haladás ellen. Újabb gól nem született, így maradt az igazságos döntetlen.Diósgyőr, 6000 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Kostic (17.), illetve Dvorschák (32.)
piros lap: Halmosi (93.)
sárga lap: Grumic (18.), Kostic (39.), Augusto (79.), illetve Tóth P. (18.), Halmosi (43., 93.), Guzmics (72.)

Diósgyőri VTK: Rados - Vadász, Alves, Debreceni, Husic - Gosztonyi, Egerszegi, Kostic, Barczi (Futács, a szünetben) - Bacsa (Augusto, 73.), Grumic (Marjanovic, 84.)

Szombathelyi Haladás:
Rózsa - Schimmer, Guzmics, Dvorschák, Tóth P. (Devecseri, a szünetben) - Fehér Z., Iszlai - Szakály A. (Gyurján, 73.), Nagy G., Halmosi - Medgyes (Hrepka, 55.)

Videó