Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Táboroznak a futsalos gyerekek

Megkezdődtek a nyári edzőtáborozások a Swietelsky-Haladás VSE futsal szakosztályánál. Az első turnusban a legkisebbek, azaz az U11-es csapat tagjai vesznek részt. A gárda főhadiszállása a Sugár úti sportcsarnokban van.

Két tréner irányításával 16 gyermek vesz részt a Haladás futsal szakosztályának idei első nyári edzőtáborában. Az U11-es korosztályhoz tartozó tizenhárom mezőnyjátékos és három kapus öt napon át készül a Sugár úti csarnokban. A gyerkőcöknek naponta két edzést tartanak, és ez bizony komoly megterhelést jelent a fiúk számára. Viszont ebben a rövid időszakban sokat fejlődhetnek.

“Ezzel a táborral zárjuk a szezont. Itt az egész éves munkánkat tudjuk gyakorolni. Szeretnék visszalátni az egész évben tanultakat. Továbbá a csapat még jobban összekovácsolódik ez alatt az öt nap alatt” - hangsúlyozta Halmos Máté, a Swietelsky-Haladás VSE U11-es csapatának edzője.

A futsal tábort napközis rendszerben tartják, ami azt jelenti, hogy a gyerekek reggel fél nyolctól délután ötig vannak edzői felügyelet alatt. A napi két edzés monotonitását a trénerek szabadidős programokkal igyekeznek megtörni: uszodába, moziba viszik a gyerekeket.

“Nagyon jók az edzések, mert sokat fejlődünk. Szerdán az uszodában voltunk és vízipisztolyoztunk, és a mai programot is nagyon várom, mert mozizunk, holnap pedig a Parkerdőbe megyünk, ott lesz anyukám meg a barátaim is” - mesélte Balogh Ádám futsal játékos.

A tervek szerint idén a Haladás futsal szakosztálya a tavalyihoz képest több nyári edzőtábort rendez. Most már nemcsak az U11-es és az U13-as korosztály, hanem még az U15-ös is szervezett körülmények között gyakorolhat egy héten át. 


Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb