Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Itthon maradt a Király Kupa

A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata nyerte meg a tizenegyedik alkalommal megrendezett Király Kupa küzdelmeit. A vasi zöld-fehérek a döntőben 11-esekkel győzték le a Puskás Akadémia együttesét.
A román első ligában szereplő Concordia Chiajna 1:0-ás legyőzésével jutott be a Haladás címvédő csapata a XI. Király Kupa döntőjébe. A fináléban a szombathelyiek 2:2-re végeztek a Puskás Akadémia ellen, így 11-esekkel döntötték el a trófea sorsát. A büntetőkben Artner Tamás együttese bizonyult jobbnak, így 2013 után ismét a zöld-fehérek nyerték a rangos felkészülési tornát.

A Király Kupán Artner Tamás vezetőedző szinte valamennyi hadrafogható játékosának lehetőséget adott. A friss igazolások közül a Paksról szerződtetett Nagy Olivér és az Újpestről kölcsönbe érkező  Zamostny Balázs is góllal hálálta meg a szakvezető bizalmát.

A Haladás a kupa mellett több kölöndíjat is itthon tartott: a torna legjobb kapusa Rózsa Dániel, legjobb edzője Artner Tamás, míg legjobb játékosa Radó András lett. A szombathelyiek a kupagyőzelmet követően folytatják a felkészülést a bajnoki szezonra. Legközelebb az orosz első osztályban szereplő Jekatyerinburggal meccselnek.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb