Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Épül és fiatalodik a Hali

Kedden hat új focista írt alá a zöld-fehérekhez, valamint a sajtó képviselői előtt szerződést hosszabbított két korábbi Haladás-játékos. Az élvonalbeli küzdelmek 10 nap múlva kezdődnek, a harmadosztályban pedig a 2014/15-ös szezonban nem lesz Haladás-csapat.
Ilyen mértékű fiatalítás még egy szezon előtt sem volt a Haladásnál – jelentette be kedden Artner Tamás. A szombathelyi NB1-es labdarúgócsapat vezetőedzője egyszerre mutatta be az együttes új játékosait. Városi Viktor, Nagy Olivér, Varga Gábor, Zamostny Balázs, Gaál Bálint és Katona Máté is kedden írta alá a szerződését Szombathelyre. Mindannyian azt mondták, hogy sokat várnak a zöld-fehérektől, a bajnokság középmezőnyének elejére igyekeznek felküzdeni a csapatot a 2014/2015-ös idényben.

Az elmúlt néhány nap közös munkájáról is pozitívan nyilatkoztak az új futballisták.

Zamostny Balázs
„Már most több jó szót kaptam, mint Újpesten az elmúlt időszakban, ami nekem nagyon fontos.”

A fiatalítás helyből is történik: 6 utánpótlás játékost emel a nagy csapatba Artner Tamás. A most szerződöttek közül pedig többen a másodosztályból jöttek.

Varga Gábor
„Sopronból érkeztem, a másodosztályból, előtte már játszottam NB1-ben és egy nagy kihívás lesz újra bizonyítani az elsőosztályban, és azon leszek, hogy segítsem a csapatot, minél sikeresebbek legyünk és én is minél többet hozzá tudjak tenni a csapat sikeréhez.”

Az újoncoknak már van egy kevés tapasztalata a szombathelyi munkáról.

Városi Viktor
„Az elmúlt napok tapasztalata az nagyon jó, ugyebár a csapat is nagyon jó, mind az idősebb, mind a fiatalabb játékos. Az öltöző is: nagyon jó a hangulat az öltözőben, reméljük, hogy az idény is ugyanezt fogja hozni.”

A fiatalokon kívül aláírt Halmosi Péter és Farkas Márk, ők szerződést hosszabbítottak Szombathelyen. Szintén nagy várakozásokkal tekintenek az idényre.

Halmosi Péter
„Jobban szeretnék egy olyan Haladásban játszani, aki inkább a középmezőnyben, a középmezőny elején harcol, mint aki a kiesés ellen.”  

A tájékoztatón kiderült az is: a július 26-i, Újpest elleni NB1-es rajt előtt,  jövő hétfőn tart szurkolói ankétot az élvonalbeli együttes. Az is biztos, hogy a most kezdődő szezonban nem indít csapatot az NB3-ban a Haladás.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb