Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Aranyos kalapácsvetők

Két aranyérmet gyűjtöttek be a Dobó SE sportolói az atlétikai magyar Szuper Liga döntőjében. Pars Krisztián papírforma, míg Gyurátz Réka meglepetés győzelmet aratott kalapácsvetésben.
Pars Krisztián egyértelmű esélyesként lépett dobókörbe Debrecenben, az atléták Szuper Ligájának fináléjában. 80 méter 61centiméterre hajította a kalapácsot, amivel nem csak versenyszámában, hanem az abszolút kategóriában is az élen végzett.
“Megmondom őszintén, hogy nem számítottam a 80 méterre. Debrecenben olyan a kör, mint Zürichben, nagyon fogós. De a héten készülünk a Világkupára, így benne van az, hogy jó erőállapotot igyekszünk visszahozni." - mondta az olimpikon a versenyt követően.

Gyurátz  Réka óriási bravúrt hajtott végre a debreceni versenyen, ugyanis legyőzte azt a magyar ranglistavezető Orbán Évát, aki 73 méter fölötti egyéni csúccsal rendelkezik. A Dobó SE kalapácsvetője nem csak az aranyérmére lehet büszke, hanem  a 65 méter 16 centiméteres eredményére is.
“Nagyon boldog vagyok. Őszintén nem számítottam arra, hogy én még az idén meg fogom verni az Évát, de annak is nagyon örülök, hogy ez sikerült, bár tudom, hogy az ő versenye nem úgy sikerült, ahogy kellett volna neki.” - mondta Gyurátz Réka.

A szombathelyi Dobó SE a két aranyérmével, valamint a több értékes helyezésével a klubok ranglistáján is előkelő helyen zárt Debrecenben. Nem véletlen, hogy Németh Zsolt vezetőedző is elégedett volt tanítványaival.
“Rékának az nem várt, bravúr. Azért örülök neki, mert a világbajnokság után mikor visszaérkezett Magyarországra, hogy az ősszel még egy 65 méter feletti eredményt jó lenne elérni. Zürichben nagyon közel volt hozzá az Európa-bajnokságon.” - nyilatkozott Németh Zsolt, a Dobó SE vezetőedzője.

A Dobó SE sportolói most hazai környezetben készülnek a további nagy versenyekre. Pars Krisztián némi könnyítést engedélyezhet még magának a szeptember 13-ai marrakeshi Világkupa előtt, ahol ismét találkozik nagy riválisával, a lengyel Fajdekkel.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb