Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Futballtornát rendeztek a cégek

Immár harmadik alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtornát. A hagyományoknak megfelelően hat cég csapatai vetélkedtek az egész napos viadal keretében.
Idén az Illés Akadémia adott otthont a Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtornának, melyen az LUK-Savaria, a Delphi, a TDK-Epcos, az Opel-Szentgotthárd, a BPW-Hungária, valamint a IQor csapatai léptek pályára. A már hagyományosnak mondható kispályás foci kupán két korosztály részére rendeztek erőfelmérőt. Mindkét kategóriában hat-hat összeszokott, jó erőkből álló gárda mérte össze a tudását.
,,Tudomásom szerint biztos van itt 15-20 fő, aki jelenleg is aktív. Megyei szintű és NB-s bajnokságokból is vannak. Van kispályás csapatunk, ami többnyire LUK-s tagokból áll. Utcák-tereket is szoktunk indulni, illetve az Alcufer Kupán. A cég biztosít nekünk ilyen lehetőségeket.” - mondta az LUK-Savaria csapatát erősítő Alföldi Balázs.

A tornát ezúttal is közösen szervezték meg a résztvevő vállalatok, így mindenki számára kedvező szabályrendszerben játszhattak a pályára lépő csapatok. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy a mérkőzések remek hangulatban, baráti légkörben zajlottak le. Persze azért küzdelemből sem volt hiány.
,,Ez a harmadik alkalom. Együtt kezdtük, együtt találtuk ki ezt a tornát.  Minden évben együtt szervezi a hat nagyvállalat. Mindenkinek külön-külön le van osztva a feladata. Így áll össze minden évben ez a torna.” - fogalmazott Alföldi János, aki szintén az LUK csapatának tagja volt.

A III. Nyugat-Pannon Nagyvállalalti Futballtornán a két aranyérmet begyűjtő Opel-Szentgotthárd volt a legeredményesebb, ám nem sokkal maradt el tőle a két második helyezést elérő Delphi sem. Ugyanakkor a többi csapat játékosai is alaposan kitettek magukért.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb