Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Megszületett az első hazai siker

Legyőzte a Pápát a Haladás 2:0-ra.
Négy vereséget követően a győzelem reményében fogadta a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata a Lombard-Pápa együttesét. A pontvadászat 10. fordulójában lejátszott derbit közel 3000 néző tekintette meg, akik örömmel konstatálták, hogy a zöld-fehérek kezdőtizenegyébe hosszú sérülését követően visszatért Radó András.

Az első helyzet azonban a vendégek előtt adódott, de a teljesen egyedül kilépő Kenesei a jobb összekötő helyéről a  hosszú alsó sarok mellé gurított. A 10. percben viszont már a hazaiak veszélyeztettek, de Rochi éles szögből eleresztett lövését Szűcs szögletre paskolta. A 33. percben azonban már a pápaiak hálóőre is tehetetlennek bizonyult. Jagodics Márk tértölelő átadását Rocchi parádés mozdulattal szelídített meg, majd pedig kapásból a kapu bal oldalába vágta a játékszert. Szó szerint klasszis megoldás volt az olasz támadó találata.

A folytatásban egy picit bealudtak a küzdő felek, de a 49. percben Bogunovics ébresztőt fújt: egy jobb oldali szögletet követően lőtt néhány centivel Rózsa kapuja mellé. Nem sokkal később ismét Szűcs védett nagyot: Radó kapu elé tekert szabadrúgásába Fehér piszkált bele az ötösön, de így sem tudott túljárni a kitűnő kapus eszén. Ahogy a 76. percben Radó sem, aki 15 méterről célozta meg a kapu jobb alsó sarkát.

A 83. percben viszont eldőlt a mérkőzés: Radó forintos átadását Gyurján bombázta 11 méterről a jobb felső sarokba. A derbit végül teljesen megérdemelten nyerte meg a Haladás 2:0 arányban. A szombathelyieknek most már 8 pontjuk van, amivel azonban továbbra is a 15. helyen állnak. A vasi zöld-fehérek legközelebb október 17-én pénteken a sereghajtó Dunaújváros otthonában lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.


Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb