Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Körmend-Falco élőben az interneten

Szombaton a Körmend újjáépített csarnokában lép pályára a Falco-Trend Optika KC kosárlabdacsapata. Az óriási érdeklődéssel várt találkozót a szombathelyi7.hu és az sztv.hu oldalakon élőben közvetítjük.
Eddig hibátlan mérleggel rendelkezik a bajnokságban a Falco-Trend Optika KC kosárlabdacsapata. A négy győzelemmel a tabella első helyén álló szombathelyiek a hétvégén Körmendre látogatnak, ahol csarnokavató derbin lépnek pályára az eddig hullámzó teljesítményt nyújtó Rába-partiak ellen. “Két győzelemmel ér fel ez az egy mérkőzés. Úgy készülünk, hogy meglepetést fogunk okozni. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, mert a Körmend hazai   pályán mindenképpen le akar győzni bennünket. De mi jó passzban vagyunk és a játékosok tele vannak önbizalommal. Bízom abban, hogy egy jó mérkőzésen győzelmet tudunk szerezni”- fogalmazott Kálmán László veetőedző a Szombathelyi Médiaközpontnak.

A sorozatos győzelmek hatására remek a hangulat a szombathelyi csapat háza táján. Ugyan Váradi Benedek a sárga-feketék csütörtöki edzésen bokasérülést szenvedett, ennek ellenére a gárda játékosai kifejezetten optimistán várják a vasi “El Classicót”.

“A Körmendnek csarnokavatója lesz, mi pedig 4:0-val állunk. Szeretnénk ezt a jó sorozatot folytatni. Tudjuk, hogy a szurkolóknak is nagyon fontos ez a mérkőzés, így duplán is motíváltak vagyunk és mindent meg fogunk tenni azért, hogy nyerni tudjunk" - mondta Perl Zoltán csapatkapitány.

Az Egis Körmend-Falco-Trend Optika KC találkozó szombaton 18 órakor kezdődik. A mérkőzést a Szombathelyi Televízió az interneten élőben közvetíti. Az érdeklődők a www.sztv.hu és a szombathelyi7.hu oldalakon tudják figyelemmel kísérni a derbit.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb