Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Sokkoló valóság

Továbbra sem megy a játék a Szombathelyi Haladásnak. A tabella második helyén álló MTK ugyan nem focizta le a pályáról a vasiakat, de amikor eljutottak a hazaiak kapujához, akkor rendre be is találtak. A mérkőzés végére teljesen szétesett a Haladás. Garami József együttese 3:0-ra nyert, a vasiaknál pedig egyre erősebben konganak a vészharangok.
Radó András sem a régi, hiányoznak a góljai
Radó András sem a régi, hiányoznak a góljai
Régen volt arra példa, hogy a tribünön a mérkőzés kezdete előtt 5 perccel még elolvasható volt a fehér székekből kirakott Haladás felirat. Vasárnap este mindössze 1300-an gyűltek össze a lelátókon, reménykedve abban, hogy megtörik a jég és a szombathelyi zöld-fehérek itthon tartják a 3 pontot az MTK-val szemben. Cseppet sem ígérkezett könnyűnek a feladat, hiszen a budapesti kék-fehérek 13 fordulót követően a tabella második pozícióját foglalták el imponáló mérleggel: 13 meccsükből 10-et megnyertek, háromszor kaptak ki, 18 gólt lőttek és 11-et kaptak. 

Azonban 5 perc sem telt még el a találkozóból, a labda már a kapuban táncolt. A találat szépséghibája hazai részről, hogy nem a vendégek, hanem a Hali kapujába esett a gól. Történt ugyanis, hogy Pölöskei mintegy 25 méterről lövésre szánta el magát, bombája a felső kapufáról vágódott ki, az üresen érkező Hrepka pedig hét méterről a bal sarokba fejelt (0-1). A tavaszt még Szombathelyen töltő Hrepka Ádám sportszerűen nem ünnepelte túl a találatot. Leforrázta a gól a hazai publikumot, de a játéktéren a vasiak szépen lassan magukra találtak. Az első félidő második felében beszorította az MTK-t vendéglátója, szinte törte a háló a budapesti alakulat hátát. De akármennyire is okosan passzolgatott a Hali, a kapu előtt úgy tűnt senki sem mer lőni. Ígéretes helyzeteket dolgoztak ki a szombathelyiek, a gól azonban csak nem akart összejönni. Mindenesetre az látható volt, hogy nem adta fel a harcot a Haladás, így izgalmas második félidőre volt kilátás. 

Próbálkozott is a Perint-parti alakulat becsülettel, de helyén volt az MTK védelme, minden labdát kiemeltek a tizenhatos területéről. Aztán ahogy fogyott az idő, úgy apadt a szombathelyiek lendülete. A budapesti kék-fehérek kihasználva a vasiak széteső játékát az utolsó 5 percben két góllal terhelték Rózsa kapuját. Előbb a 85. percben Kanta bal oldali szögletét Kálnoki-Kis fejjel továbbcsúsztatta, Torghelle pedig két méterről a jobb sarokba helyezte, majd ezt követően a 88. percben Bese a tizenhatos bal sarkáról, jobbal a rövid, jobb sarokba tekert. Így alakult ki a 0:3-as végeredmény, ami azt jelenti, hogy a Haladás továbbra is sereghajtó, az MTK pedig magabiztosan őrzi második helyét. 

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb