Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Riválisát verte a Viktória

2015-03-16, 15:20
   |   Kategória: Sport
A női NBI-es labdarúgó bajnokság tavaszi szezonjának első mérkőzésén a Viktória FC az Újpest együttesét fogadta. A szombathelyiek célja, hogy a felsőházba jussanak, ehhez a soron következő három alapszakaszbeli meccsüket mindenképpen meg kell nyerniük.
A budapesti gárda elleni összecsapás cseppet sem ígérkezett könnyűnek, hiszen a két csapat éppen egymás alatt  foglalt helyet a tabellán, rangadóra számíthatott tehát a Király Sportcentrum közönsége.

Az első nagy helyzetre 5 percet kellett várni, ekkor Széles Viktória tört kapura, majd kissé kisodródva ellőtte a labdát, de Bíró Barbara magabiztosan hárított. A 10. percben újabb szombathelyi akció futott az Újpest térfelén: Kun Barbara adott forintos passzt Magyarics Zoénak, aki érthetetlen módon tiszta ziccerben 11 méterről elrúgta keresztbe a labdát a kapu előtt. Futószalagon követték egymást a hazai helyzetek: Heike Manhart előbb a 26., majd Siklér Kinga a 36. aztán pedig ismét Manhart a 40. percben is ajtó-ablak gólszerzési lehetőségeket puskáztak el. Ahelyett, hogy lerendezte volna már az első félidőben a mérkőzést a hazai alakulat, gólnélküli döntetlennel vonultak pihenőre a felek.

A második félidőben már nem kegyemeztek a szombathelyiek: előbb Magyar Zoé 30 méteres szólót követően mattolta Bírót az 57. minutumban, a 90. percben pedig a Magyarics – Szakonyi összjáték végén kötött ki az Újpest kapujában a labda. A 2:0-ás Viktória-győzelem ellenére hazai oldalon senki sem volt maradéktalanul elégedett.

A három pont megszerzésével az 5. helyre ugrottak a szombathelyiek a tabellán. Folytatás szombaton 14 órakor, amikor a másik közvetlen rivális, a dorogi csapat látja vendegül a vasiakat.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb