Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Tájfutó versenyt rendeztek Szombathelyen

A kétnapos viadalon több mint száz amatőr, illetve profi sportoló indult el. A legfiatalabb résztvevő öt, míg a legidősebb hatvanhét esztendős volt.
iQor Szombathely Kupa néven rendezték meg azt a kétnapos, rövidtávú utcai tájfutó versenyt, melynek rajtja a vasi megyeszékhely központjában, a Fő téren volt. Valószínűleg a különleges helyszín miatt volt átlag feletti nagy érdeklődés a viadal iránt, melyen összesen több mint százan indultak el. “Hát én ennek őszintén örülök, hogy ismét versenyezhetünk a Fő téren. Most tavasszal tényleg két napot itt leszünk a Fő téren és a Joskar-Ola lakótelepen. De én bízom benne, hogy ősszel is a Fő téren, a Gayer parkban, a Történelmi Témaparkban, a Falumúzeumban szintén tájfutó fesztiválon köszönthetünk mindenkit” - mondta Kiss-Geosits Beatrix tájfutó versenyző.

A versenyzők összesen 16 kategóriában mérethették meg felkészültségüket. Az erőpróbára benevezett sportolók amatőr, illetve profi futamokon indulhattak.  A legfiatalabb résztvevő öt, míg a legidősebb hatvanhét esztendős volt. A tájfutó versenyen képviseltette magát Szombathely városvezetése is. “Sportolás nélkül az emberek úgy gondolom  a munkahelyükön is kevesebbet tudnak teljesíteni. Tehát ha nem elég edzettek, ha nem elég fittek. Ez az egyik rész. A másik pedig: én úgy gondolom, ha egy politikus vagy egy alpolgármester vagy képviselő rendszeresen részt vesz ezeken a rendezvényeken, ezzel pédát is mutat” - fogalmazott Koczka Tibor alpolgármester.

Szombathelyen az idei esztendőben is kifejezetten sok tájfutó verseny lesz még. A következő viadalt április 2-án csütörtökön rendezik majd meg a Parkerdőben, ahol délután 14 órakor lesz az első rajt.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb