Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szombaton ismét Király Kupa

A hétvégén tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő erőfelmérőn ezúttal a Haladás, a Diósgyőr, a Vasas és a Sopron csapata lép majd pályára.
Nívós mezőnyt sikerült a rendezőknek összehozniuk a 12. Király Kupa küzdelmeire. A felkészülési tornán három élvonalbeli, valamint egy másodosztályú csapat szerepel majd. A Szombathelyi Swietelsky-Haladás gárdája címvédőként lép pályára. “A Diósgyőrt nem kell bemutatni, hiszen az első osztály egyik legjobb csapata. A Vasas most került fel a másodosztályból. Én azt gondolom, hogy komoly célokat tűztek ki, annak érdekében, hogy bemtmaradjanak az első osztályban. A Sopron pedig a második félévben nagyon jól szerepelt az NB II-es bajnokságban” - tájékoztatott Illés Béla, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás tulajdonosa.

A bajnoki rajtra hangoló Haladás csapata eddig két idegenbeli felkészülési mérkőzést játszott, így a szombathelyi szurkolók első alkalommal láthatják majd kedvenceiket hazai környezetben. A keretben Király Gábor és Bosnjak Predrag személyében már két új szerzemény  van, de több labdarúgó is próbajátékon szerepel a zöld-fehéreknél. “Most úgy gondolom, hogy ez most számunkra nagyon hasznos lesz és segíti majd a felkészülésünket. Főleg azért, mert hazai környezetben tudjuk megmutatni a kiszemelt új játékosokat, akiket tesztelünk. Ők is szerepelnek majd a Király Kupán” - mondta Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

A Király Kupa július 4-én szombaton 14 órakor a Vasas-Sopron mérkőzéssel kezdődik majd délután fél négykor a Haladás-DVTK derbivel folytatódik. A két vesztes 17 óra 30 perckor a bronzéremért, míg a két győztes 19 órakor az aranyéremért csaphat össze. A belépőjegyek 1000 forintba kerülnek, de a nyugdíjasok és a 14 év alatti gyerekek ingyen mehetnek be a meccsekre.  

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb