Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Elvitte a három pontot a Fradi

Vereséggel kezdte a bajnokságot a Haladás NB I-es labdarúcsapata. A szombathelyi zöld-fehérek a Rohonci úti stadionban kaptak ki 2:0-ra a Ferencváros együttesétől.
Közel ötezer néző előtt kezdte meg a szereplését a 2015-2016-os bajnokságban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás élvonalbeli labdarúgócsapata. A több új játékossal megerősített vasiak a Ferencváros gárdáját fogadták a Rohonci úti stadionban és már a derbi 10. percében hátrányba is kerültek: Gera jobbról érkező beadását Lamah lőtte a kapu jobb felső sarkába. A 22. percben Varga növelhette volna a fővárosiak előnyét, ám Király hárítani tudta a szélső éles szögből leadott lövését. Az első félóra végén Leandro centerezését követően Böde került ziccerbe, ám szerencsére pár centivel lekésett a labdáról. A 34. percben Dilaver szabályosan letaglózta Halmosit, aki arccsont törést szenvedett és le is kellett cserélni. A Haladás a 38. percben próbálta meg először  bevenni a Fradi kapuját, de Gosztonyi lövése a kapu fölött hagyta el a játékteret. A második félidő elején előbb Ugrai, majd azt követően Martínez is közel járt az egyenlítéshez, de sajnos egyik esetben sem rezdült meg Dibusz hálója. A folytatásban főként Királynak köszönhetően maradt meccsben a Haladás, de a hosszabbítás pillanataiban már ő sem tudott segíteni: Lamah átadását követően Sestak állította be a 2:0-ás végeredményt. “Összességében azt hiszem, hogy gratuláció jár a játékosoknak és emelt fővel hagyhatták el a pályát. Szépen csinálni kell tovább a dolgunkat és bízunk benne, hogy a szerencse is mellénk áll” - összegzett Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

Kétgólos vereségének köszönhetően a Haladás csapata a tabella 12., utolsó helyén áll. A szombathelyiek legközelebb július 25-én a bajnoki címvédő Videoton otthonában lépnek pályára.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb