Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Egy szetten át tartott a lendület

Első hazai bajnoki-mérkőzésén 3:0 arányú vereséget szenvedett a Vasi Sport Akadémia NB I-es női röplabdacsapata a Miskolc gárdájától.  Mucsi Péter együttese így négy fordulót követően még nyeretlenül áll a tabella legalján.
Zsúfolt lelátók,  több mint 400 néző fogadta a Sugár úti sportcsarnokban az élvonalbeli női röplabda-bajnokság   negyedik fordulójában pályára lépő két csapatot, a Vasi Sport Akadémiát és az Albrecht-Miskolcot.  Az óriási érdeklődés egyértelműen annak szólt, hogy Mucsi Péter NB I-ben újonc együttese három idegenbeli derbi után első  alkalommal szerepelt hazai környezetben.  A derbi határozottan jól indult a szombathelyiek számára, ugyanis az első szett feléig egyértelműen partiban voltak ellenfelükkel. Sőt még vezettek is egy-két ponttal. A játszma végén aztán érvényesült a nagyobb rutin és a vendégek 25:20-ra megnyerték a szettet.  A folytatásban aztán már nem alakult ki nagy küzdelem, a hazai játékosok ugyan igen-igen akartak, de ez túlnyomó részben görcsösséghez vezetett.  A Kovács és Szajlai vezérelte miskolciak ezt pedig könyörtelenül ki is használták: a második játszmában 25:13-ra, míg a harmadikat 25:14-re győztek. Így a mérkőzés végeredménye: Vasi Sport Akadémia-Albrecht -Miskolc 0:3 (-20, -13, -14).

A találkozóról részletes, képes összefoglaló a Szombathelyi Televízió hétfőn 18 óra 15 perckor kezdődő Aréna című sportmagazinjában lesz majd látható.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb