Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Zöld-fehér rangadó

Az élvonalbeli labdarúgó bajnokság 12. fordulójában Budapestre látogat a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Az ellenfél ezúttal az a ferencvárosi csapat lesz, amely éppen a vasiakat megelőzve 13 ponttal veretlenül vezeti a tabellát.
Mostoha körülmények között, zord időben készült Mészöly Géza legénysége a hétvégi Ferencváros elleni találkozóra. A zöld-fehérek összecsapása mindig rangadónak számít, ám a mostani mérkőzés pikantériáját az adja, hogy az első helyezett fogadja a másodikat.

A Haladás kiváló szerepléséből a szombathelyiek válogatott hálóőre, Király Gábor is maximálisan kiveszi a részét, hiszen az ő védéseinek köszönhetően a vasiak kapták a Ferencváros után a legkevesebb gólt. „Minden mérkőzés más, azt gondolom biztos többször lesz veszélyben akár a mi kapunk is, meglátjuk milyen egységesek tudunk lenni, és hogyan tudunk helyzeteket kialakítani” - mondta Király Gábor, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kapusa.

Mészöly Géza a szombati rangadón több kulcsjátékosát kénytelen nélkülözni: hiányzik majd a sérült Sasa Popin, eltiltását tölti Iszlai Bence, és kérdéses Martínez játéka. „Bízunk benne, hogy a játékosok, akik sérüléssel bajlódtak, rendelkezésre fognak állni. A mai edzés ezt remélhetőleg igazolja majd, hogy akár Bosnjak is a csapat rendelkezésére tud állni és játszhat a Ferencváros ellen vagy éppen Ugrai Roland. Úgyhogy bízunk benne, hogy ezek a játékosok ott lehetnek a keretben” - bizakodott Mészöly Géza, a csapat vezetőedzője.

A mérkőzést szombaton 20 óra 30 perctől élőben közvetíti az m4 sportcsatorna.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb