Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bajnokverő Haladás!

Ismét legyőzte a Haladás labdarúgócsapata a bajnoki címvédő Videotont. A szombathelyiek akárcsak Székesfehérváron, ezúttal is 1:0-ra múlták felül a több válogatott játékossal is felálló vendégeket.
Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Videoton együttese látogatott a Rohonci útra. A szombathelyi Swietelsky-Haladás a derbi 24. percében Gaál erőszakosságának köszönhetően szerezte meg a vezetést. A vendégek a 62. percben álltak legközelebb az egyenlítéshez, ám Feczesin büntetőjét Király hatalmas bravúrral hárítani tudta. Így pedig akárcsak júliusban, ezúttal is 1:0-ra verte a vasi zöld-fehér gárda a bajnoki címvédő fehérváriakat. "Több hazai mérkőzésen is volt már szerencsém a csapattal és a közönséggel együtt örülni. Ez is egy fantasztikus este volt. Ezekkel az alkalmakkal talán már mondtam, hogy rettentően büszke vagyok a csapatra. Most ismételem magamat, mert rettentően büszke vagyok” - fogalmazott Mészöly Géza, a Szombathelyi-Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

Gaál Bálint a Vasas elleni hazai meccsen is batalált a kapuba, az a gól akkor egy pontot jelentett a Haladás számára. Ezúttal azonban a győzelmet hozta meg az előretolt ék posztján szereplő játékos találata. “Nagyon nagy örümmel tölt el, hogy az én gólommal sikerült megnyerni ezt a mérkőzést. Az elmúlt hazai meccsen a Vasas ellen nem sikerült, most sikerült. Ezen az úton kell továbbmennünk és szép helyen fogjuk zárni az őszi szezont” - mondta Gaál Bálint.

A Haladás győzelmének köszönhetően feljött a tabella negyedik helyére. A szombathelyiek legközelebb szombaton délután az MTK otthonában lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb