Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újpestre várva

2015-11-27, 14:08
   |   Kategória: Sport
A OTP Bank Liga legutóbbi fordulójában rangadót veszített a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó csapata. A vasiak soron következő 4 mérkőzésüket a Rohonci úton játsszák, így bőven lesz lehetőség a javításra és a pontok gyarapítására. A hosszú hazai sorozatot az Újpest vendégszereplése nyitja.
Mészöly Gézának és játékosainak is bőven van hiányérzete a paksi mérkőzés után. A csapat győzni ment Tolnába, de két gólos vereséget szenvedett. Búslakodni azonban nem érdemes, hiszen a vasiak hátra lévő mérkőzéseiket hazai környezetben játsszák az őszi szezonban. Hétvégén az az Újpest látogat Szombathelyre, amely legutóbbi 3 bajnoki meccsét megnyerte. „Azt gondolom, hogy természetesen vannak dolgok, amikre lehet készülni, és ki lehet találni az Újpest ellen is egy taktikát, de minden a pályán fog eldőlni. Csak ott derül ki, hogy hol tudjuk őket bontani. Lehet, hogy éppen ott lesznek sebezhetőek, ahol nem is számítunk rá vagy nem erre készülünk” - mondta Halmosi Péter, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgója.

A héten új arcok is feltűntek a csapat edzésein. A Tatabányában játszó ciprusi belső védő, Pelagias Georgios, és a középső támadóként is bevethető Sergio Agüero futballtudását is szemügyre vette Mészöly Géza. A próbázók visszatérnek klubjukhoz, de a Haladás szakmai stábja továbbra is figyelemmel kíséri teljesítményüket. Jó hír a szurkolók számára, hogy hosszú kihagyás után Leandro Martínez is játszhat a Rohonci úton a budapesti lila-fehérek elleni derbin. „Szinte mindenki rendelkezésre áll, kivétel Fehér Zoli, akinek egy picit a térde rakoncátlankodik, és most fogjuk megtudni, hogy ez mennyire súlyos, valamint  Sasa Popin, aki a hétvégén még biztosan nem lesz a keretben. A többiek rendelkezésre állnak” - tájékoztatott Mészöly Géza, a csapat vezetőedzője. 

Hazai győzelem esetén 6 pontos előnyre tehet szert a Haladás az Újpesttel szemben, lila-fehér siker esetén azonban Nebojsa Vignjevic csapata megelőzheti a tabellán a szombathelyieket. A labda szombaton 15 óra 30 perckor indul útjára.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb