Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Városi rangadó

2016-10-28, 11:29
   |   Kategória: Sport
Nagy küzdelembena Haladás VSE-Sportiskola együttese nyerte a városi női röplabda rangadót. A zöld-fehérek idegenben tudták 3:1-re legyőzni a kifejezetten jó játékot nyújtó SZOESE csapatát.
Az NB II-es női röplabda bajnokság második játéknapján városi rangadót rendeztek a SEK sportcsarnokában, ahol népes szurkolótábor előtt fogadta a SZOESE gárdája a Haladás csapatát. A mérkőzés végig izgalmasan alakult, szinte minden szettben fej-fej mellett haladtak a küzdő felek. Végül a kritikus pillanatokban jobban összpontosító vendég zöld-fehérek nyertek 3:1-re, de a vesztes együttesnek sincs semmi oka a szégyenkezésre. “Az várható volt, hogy nem játszunk olyan jól. Nem bírjuk még ezeket  a sorozatterheléseket, hogy két naponta játszanunk kell. Ennyire még nem összeszokott a társaság. Ezért várható volt, hogy nehezebben lendülünk bele és találkoztunk egy igazán jól játszó csapattal. Ebből pedig kerekedett egy izgalmas és jó röplabda csemege" - mondta Mucsi Péter, a Haladás VSE-Sportiskola vezetőedzője.

A mérkőzésen a remek megoldások mellett mindkét csapat sok szervát, illetve fogadást rontott. A vendégek annak köszönhették győzelmüket, hogy ők a játszmák végjátékában kevesebbet hibáztak. Így a  fiatalabb, tapasztalatlanabb játékosokból álló SZOESE nem tudta érvenyesíteni a hazai pálya előnyét.   

“Ezen a találkozón mi sajnos görcsösen játszottunk. Az volt a legnagyobb problémánk. hazai pályán nem lenne szabad annyi nyitást rontanunk, mint amennyit mi rontottunk szettenként. Ez az öt-hat rossz nyitásunk befolyásolta az egész mérkőzést. Lényegében mi kapartuk ki az ellenfélnek a gezstenyét és így jártunk sajnos" - értékelt Bodzer Attila, a SZOESE vezetőedzője.

A Haladás csapata két fordulót követően százszázalékos teljesítménnyel a tabella közvetlen élmezőnyében tanyázik. A SZOESE egy győzelemmel és egy vereséggel a középmezőnyben foglal helyet.  

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb