Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Kikapott a Haladás

2016-11-02, 16:43
   |   Kategória: Sport
Nagy küzdelemben 2:1-es vereséget szenvedett a Budapest Honvéd otthonában a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapta. A fővárosiak első találata egy tévesen megítélt 11-esből született.
Remek iramban kezdték a csapatok a mérkőzést és már a 11. percben kis híján megszerezték a vezetést a hazaiak, ám Lanzafame lövése a kapufáról kifelé pattant. Az első fél óra végén viszont a Haladás előtt adódott egy óriási ziccer, de Gaál az üresen tátongó kapu mellé fejelt. A 41. percben aztán már gólnak örülhettek a fővárosiak, ugyanis Lanzafame egy tévesen megítélt büntetőből bevette Rózsa kapuját. Nem sokkal később pedig már 2:0-ra vezettek a budapestiek:  Prosser szép akció végén lőtt a hálóba. A félidő lefújása előtt viszont Gaál góljával visszahozta a szombathelyieket a meccsbe. Térfélcserét követően a Haladás mindent megtett az egyenlítés érdekében, de a Honvéd hősiesen védekezve visszaverte a vasi rohamokat és végül 2:1-re megnyerte a derbit.  

“Az első félidőben parádésan futballoztunk, két-három góllal is vezethettünk volna. A lefújás előtt egy buta gólt kaptunk, mert néhányan fejben már az öltözőben jártak. A második félidőre alaposan visszaestünk, gyengék voltunk, de becsülettel küzdöttünk és a szívünkkel lehoztuk a mérkőzést" - értékelt Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője.

A játék képe alapján a Haladás rászolgált volna az egyik bajnoki pontra, de Mészöly Géza együttese egy kivételével elhibázta a lehetőségeit, így nem is lehetett más a meccs vége, mint szombathelyi vereség.

“Az első félidőben nagyon sajnálom a három nagy lehetőségünket, amiből nem tudtunk gólt szerezni. Csak 2:0 után az utolsó pillanatban sikerült szerezni egy gólt. A második félidőben megvoltak a lehetőségeink, irányítottunk, de nem tudtuk ezt gólra váltani" - fogalmazott Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.


A Haladás vereségének köszönhetően továbbra is 21 ponttal rendelkezik, amivel visszacsúszott a tabella ötödik helyére. A vasi zöld-fehérek legközelebb szombaton délután lépnek pályára, amikor az MTK legénységét fogadják Sopronban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb