Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Pingpongozók költöztek az Aréna Savariába

2016-11-07, 08:45
   |   Kategória: Sport
Négy földrész közel 50 országából érkeztek asztaliteniszezők a szombathelyi korosztályos világversenyre. A prímet annak ellenére az ázsiai sportolók vitték, hogy Kína nem képviseltette magát a viadalon.
Öt napra a világ közvetlen élvonalába tartozó serdülő és ifjúsági asztaliteniszezők vették birtokba az Aréna Savariát. A viadal iránt óriási volt az érdeklődés, a szervezők közel négyszáz versenyző nevezését fogadták el. Ennek köszönhetően párhuzamosan több mint húsz asztalon zajlott a közdelem.

“Azt mondhatom, hogy az idei évben ez a legnagyobb ifjúsági és serdülő verseny. Ebben az évben több mint 45 ország nevezett ez pedig világcsúcs a korosztályos körversenyek sorozatában.  Ez egy egészen elképesztő szám" - mondta Lajtai Kristóf, a Magyar Asztalitenisz Szövetség referense.

Kína ugyan nem küldött versenyzőket Szombathelyre, ám ennek ellenére is az ázsiai játékosok játszák a főszerepet. A magyar pingpongozók számára ez remek alkalom arra, hogy világklasszis japán, dél-koreai és szingapúri sportolók  ellen mérethessék meg tudásukat, felkészültségüket.  “Az ázsiaiak már egészen kiskorukban kezdik. Nálunk magyaroknál nem feltétlenül három-négy éves korban kezdik el. Tehát itt is megvan már a különbség. Adogatásban, első érintésben. Nálunk még csak a játékosság van meg a játékban" - fogalmazott Fazekas Mária edző

A két befejező napon, szombaton és vasárnap csapatversenyekre és egyéni számokra is sor került, így látványosságban sem volt hiány.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb