Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Három korcsoportban is elkezdődtek a futsal megyei bajnokságának küzdelmei

2016-12-14, 10:51
   |   Kategória: Sport
A négy selejtező fordulót követően a legjobbak majd egy ötödik tornán döntenek az érmes helyezések sorsáról.
Három korosztályban, U11-ben, U13-ban és U15-ben is megkezdődtek a megyei futsal-bajnokság selejtezői. Korosztályonként nyolc csapat kezdte meg a küzdelmeket. A szervezők az együtteseket két csoportba sorsolták, melyekben körmérkőzéseket játszanak a résztvevő gárdák. A legnagyobb létszámmal a Swietelsky-Haladás VSE képviselteti magát. A zöld-fehérek öszesen hét csapatot neveztek. “A gyerekek játszanak, hogy a  téli holtszezonban is minél több tornán, mérkőzésen vegyenek részt. Lehetőség szerint sikerélményben is legyen részük. De első sorban még mindig a játék megszerettetése, illetve a minél több labdaérintés a mi célunk" - mondta Pálmay Tamás, a Swietelsky-Haladás VSE szakágvezetője.

A gyerekek számára a bajnokság remek alkalmat teremt arra, hogy élesben is számot adhassanak tudásukról, felkészültségükről. A mérkőzéseken a szakemberek  első sorban azokat a játékelemeket szeretnék viszontlátni, melyeket az edzéseken gyakoroltatnak a gyerekekkel, de természetesen az eredmény sem mellékes. “Látjuk, hogy az edzéseken van értelme azoknak, amiket csinálunk. A feladatokat jól megcsináljuk itt mérkőzésen is. Ez fontos szerintem" - fogalmazott Séllei Botond, a Swietelsky-Haladás VSE jatékosa.

A szervezők  korosztályonként négy-négy fordulót terveznek, melyeket különböző helyszíneken rendeznek majd meg. A végén pedig egy ötödik tornán a korcsoportok a legjobb csapatai döntenek az érmes helyezésekről.  Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb