Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Kötelező győzelem

2017-01-16, 15:39
   |   Kategória: Sport
Zsinórban negyedik győzelmét aratta a Falco-Vulcano Energia KC élvonalbeli kosárlabdacsapata. A szombathelyiek ezúttal a Jászberény együttesét múlták felül az Aréna Savariában 84:64 arányban.
A győzelem elvárásával lépett pályára a Jászberény együttese ellen a Falco kosárlabdacsapata. Ennek megfelelően az első negyed végén már 28:17-re vezettek a sárga-feketék, és a második etapban sem vettek vissza a tempóból, így folyamatosan növelték előnyüket. A nagyszünetre 51:32-es állásnál vonultak a küzdő felek. Térfélcserét követően a szombathelyiek nagyon hamar döntésre vitték a dolgot: a 26. percben már 31 ponttal jártak előrébb. A mérkőzés végjátékában ugyan picit faragtak a hátrányukból a jászberényiek, de így sem tudták elkerülni a sima, 84:64-es vereséget. “Először is gratulálok a Falcónak, megérdemelten győztek. Sajnos nem úgy védekeztünk, ahogy elterveztük. Ez meg is bosszúlta magát. Az irányítónk kisebb sérülést szenvedett, ami miatt a második félidőben nem tudott pályára lépni.  Ez is nehezítette a dolgunkat, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe" - mondta Bazsó Brúnó, a Jászberény kosárlabdázója.

A szombathelyiek gépezete egészen a harmadik etap derekáig remekül működött. A markáns előny birtokában aztán a folytatást elkönnyelműsködték, de ettől függetlenül megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. A mutatott játék összességében bíztató a jövőre nézve. “Úgy gondolom, hogy jól kezdtük a mérkőzést és az első félidőben kialakítottunk egy olyan előnyt, amivel tudtunk gazdálkodni a másodikban. Tudtuk, hogy a Jászberény képes visszajönni, ezért a második félidőre úgy jöttünk ki, mintha egál lenne a mérkőzés" - fogalmazott Hódi Patrik, a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdázója.

A Falco gárdája újabb győzelmének köszönhetően feljött a tabella negyedik helyére. A sárga-feketék legközelebb az idei szezonban gyengélkedő Atomerőmű SE otthonában lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb