Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Amerikai kosárlabdázót igazolt a Falco

2017-01-19, 13:04
   |   Kategória: Sport
Új amerikai légiósával kiegészülve készül a Falco kosárlabdacsapta a közeljövő jelentősebb feladataira. A szombathelyiekre a bajnokságban és a Magyar Kupában is kifejezetten nehéz ellenfelek várnak.
Andrew Barham személyében amerikai kosárlabdázót  igazolt a Falco-Vulcano Energia KC csapata. A 27 esztendős 198 centiméter magas játékos bedobóként és erőcsatárként is hasznos játékra képes. A légiós a román élvonalban szereplő Marosvásárhely együttesétől szerződött a vasi sárga-feketékhez. “Nagyon nehéz volt, mert ebben az időszakban nincs sok szabad játékos. Amit mi tudunk róla az, hogy jó keze van, nagyon gyors, tud védekezni. Szerintem tud nekünk segíteni két pozícióban is. Hármasban és négyesben" - mondta Szrecsko Szekulovics vezetőedző.

A játékos a hét elején érkezett meg Szombathelyre, így már több edzésen is részt vett. A közeg nem volt teljesen ismeretlen a számára, ugyanis a Falco korábbi légiósa, Goran Martinics sokat mesélt neki a sárga-fekete együttesről. “Még csak három napja vagyok itt, de nagyon jól érzem magam. Minden tetszik. Jó a csapat. Kifejezetten keményen játszik. Remélem, hogy a győzelmi sorozat velem is folytatódik és ez egy jó szezon lesz mindenkinek" - fogalmazott Andrew Barham.

A napokban a országos szövetségben  elkészítették  a Magyar Kupa nyolcas döntőjének sorsolását. Fortuna a megyei riválist, az Egis Körmendet vezérelte a szombathelyiek útjába. A mérkőzést február 16-án, csütörtökön rendezik majd Győrben. A pontos időpont jelenleg még nem ismert. “Örülök is meg nem is a Körmendnek. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok ellenük majd. Viszont örülök, mivel nagyon sok szurkoló tud majd bennünket elkísérni Győrbe. Nagyon jól jött ki nekünk ez a Győr, hiszen közel  van és reméljük, hogy sok szurkoló fog bennünket elkísérni" - fogalmazott Váradi Benedek, a Falco-Vulcano Energia KC csapatkapitánya.

A Magyar Kupa előtt még két bajnoki találkozó is vár a sárga-feketékre. Szrecsko Szekulovics alakulata most szombaton a Paksi Atomerőmű otthonában lép pályára. Rá egy hétre pedig az Alba Fehérvárt fogadja az Aréna Savariában.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb