Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ezúttal nem sikerült a Falconak

2017-01-23, 13:35
   |   Kategória: Sport
Megszakadt a Falco kosárlabdacsapatának négy győzelemből álló sikersorozata. A szombathelyiek szoros első félidőt követően Pakson szenvedtek nagyon sima, 82:59 arányú vereséget.
Négy győzelmet követően esélyesként érkezett Paksra a Falco-Vulcano Energia KC élvonalbeli kosárlabdacsapata, ennek ellenére súlyos vereség lett a találkozó vége. A sárga-feketék az első félidőben még nagyon jól tartották magukat, ám térfélcserét követően teljesen szétesett a játékuk, végül simán kikaptak. A 23 pontos különbség főként a szombathelyiek csapnivaló dobóteljesítménye miatt alakulhatott ki. “Az első félidőben kisebb-nagyobb hibákkal még megoldottuk azokat a dolgokat, amelyeket megbeszéltünk. Mind támadásban, mind védekezésben. Aztán a második félidőben sajnos ennek nyoma sem látszott és megérdemelten nyert a Paks" - mondta Váradi Benedek, a Falco-Vulcano Energia KC csapatkapitánya.

A találkozón egyértelműen látszott, hogy az új edző, Teo Csizmics alaposan összekapta együttesét. A Duna-partiak mind játékban, mind akaratban alaposan felülmúlták a szombathelyieket, így jöhetett össze számukra a bravúros győzelem. “Emberfelettit nyújtottunk, mindenki, aki pályára lépett odatette magát maximálisan. A szívét és a lelkét kitette a pályára és ez egy jó védekezéssel párosult. Igaz, hogy nekünk volt sokkal rövidebb a rotációs lehetőségünk, de mégis mi tudtuk felőrölni az ellenfelet" - fogalmazott Kovács Ákos, az Atomerőmű SE kosárlabdázója.

A Falco csapata a veresége miatt visszacsúszott a tabella ötödik helyére. A sárga-feketék legközelebb szombaton 18 órakor lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor az éllovas Alba Fehérvár együttesét fogadják az Aréna Savariában.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb