Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rangadóval kezdődött a NB II-es női röplabda-bajnokság tavaszi szezonja

2017-01-25, 08:21
   |   Kategória: Sport
Remekül kezdte a tavaszi szezont a Haladás VSE-Sportiskola NB II-es női röplabdacsapata. A tabella élén telelő szombathelyiek az első játéknapon 3:1-es győzelmet arattak a második helyezett Balatonfüred ellen.
A Sugár úton telt ház előtt fogadta az éllovas Haladás VSE-Sportiskola közvetlen üldözőjét, a Balatonfüred együttesét. A derbi első játszmáját 25:20-ra a hazaiak nyerték, ám a másodikat meglepően simán húzták be a vendégek. A folytatásban szerencsére helyreállt a rend, és végül 3:1 arányban a vasi együttes diadalmaskodott. “Egy hónap kihagyás után ez volt az első tétmeccsünk. Igazából nem vagyunk játéban, ennek ellenére szerintem a csapat kimagaslót nyújtott. A második szettben visszaesett a játékunk, legfőképpen a nyitás-fogadásunk. Emellett nem voltak elég agresszívek a nyitásaink. Ez megbosszúlta magát. De aztán rendeztük a sorainkat és egészen jó játékot produkáltak a lányok" - mondta Mucsi Péter, a Haladás VSE-Sportiskola vezetőedzője. A zöld-fehér együttes játékában ugyan voltak hullámvölgyek, ám ezekből hallatlan elszántságának köszönhetően ki tudott kecmeregni a gárda. A vasi játékosok szó szerint minden labdáért csúsztak-másztak, így pedig nem is lehetett más a derbi vége, mint győzelem. “Ez igaz az egész eddigi szezonra. Én bízom abban, hogy az egész évben így marad. Ez a csapat attól jó, hogy nagyon egyben van és együtt dobog a szívünk a pályán és azon kívül is. Ez nagyon fontos" - fogalmazott Merklin Ferencné csapatkapitány.

A Haladás VSE-Sportiskola újabb győzelmének köszönhetően megerősítette első helyét. A szombathelyiek így valószínűleg a tabella élén zárják majd az alapszakaszt.    


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb