Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bravúros győzelem

2017-01-30, 12:51
   |   Kategória: Sport
Bravúros győzelmet aratott a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek a pontvadászat 15. fordulójában az éllovas Alba Fehérvár együttesét verték meg 89:61-re az Aréna Savariában.
Az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 15. fordulójának rangadóját rendezték az Aréna Savariában, a tabella ötödik helyén álló Falco fogadta a listavezető Alba Fehérvárt. A találkozó első negyede gyenge játékot hozott, amiből a hazaiak jöttek ki jobban. A második etapban viszont a minőség is javult: sok szép találatot értek el a sárga-feketék, akik a nagyszünetben már 42:33-ra vezettek. Térfélcserét követően egy darabig tartották a lépést a vasiakkal a vendégek, ám a záró 10 percben minden a szombathelyiek akarata szerint alakult, így a vége 89:61 arányú Falco-győzelem lett. “A paksi fiaskó után mindenképpen szerettük volna megmutatatni, hogy az egy kisiklás volt és meg akartuk mutatni, hogy mire is képes ez a csapat. A héten nagyon jól felkészültünk a Fehérvár játékából és ez a mérkőzés elejétől látszódott is. Mind védekezésben, mind támadásban" - mondta Kovács Péter, a Falco-Vulcano Energia KCkosárlabdázója.

A mérkőzést annak ellenére nyerte meg nagy fölénnyel a Falco, hogy két kulcsjátékosa, Govens és Medford a megszokottnál gyengébb napot fogott ki. A többiek viszont remekeltek, mindenki hozzátette a  magáét a bravúros győzelemhez. “Nagyon büszke vagyok a csapatra. Sikerült egy nagyon jó csapatjátékot nyújtani. Nem egy ember volt, aki megnyerte a meccset, hanem az egész csapat jól játszott" - fogalmazott Szrecsko Szekulovics vezetőedző.

A szombathelyi gárda továbbra is a tabella ötödik helyén áll. A sárga-feketék a héten két bajnoki mérkőzést is játsszanak. Csütörtökön a Vasas otthonában lépnek pályára, vasárnap pedig a Szolnoki Olaj gárdáját fogadják az Aréna Savariában.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb