Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nem sikerült kihasználni a hazai pálya előnyeit

2017-01-31, 17:21
   |   Kategória: Sport
Sima, 3:1-es vereséget szenvedett hazai pályán a SZOESE NB II-es női röplabdacsapata. A Pécs elleni derbin csupán a harmadik szettben nyújtottak jó teljesítményt Bodzer Attila tanítványai.
A nyugati-csoport egyik legjobb együttese, a pécsi gárda  látogatott a középmezőnyben állomásozó SZOESE röplabdacsapatához. Az első két szettet könnyedén be is gyűjtötték a vendégek. A harmadik játszmában viszont összekapták magukat a szombathelyiek, és határozottan jó teljesítményt nyújtva 25:20-ra nyertek. Sajnos a folytatásban minden visszaállt az eredeti kérékvágásba, és a mecsekaljaiak végül 3:1 arányban megnyerték a találkozót. “Legnagyobb problémánk a legutóbbi mérkőzéseken is a nyitásfogadással adódtak. Rossz koncentráció volt. A másik pedig a nyitásaink. Sok nyitást rontottunk. Volt olyan játékosunk, aki egy jó nyitás után már rontott is. Ez egy ajándékpont az ellenfélnek. Ezeket gyakorolnunk kell a továbbiakban is" - mondta Bodzer Attila vezetőedző.

Bodzer Attila együttese jelenleg a táblázat középmezőnyében állomásozik. A csapatnak a vereség ellenére is voltak a mérkőzésen biztató periódusai. Amennyiben sikerülne a pozitívumokat állandósítani, reális esély lenne az előrelépésre.“Én azt gondolom, ha az itteni megnyert játszmát vesszük alapul és tudunk úgy játszani, valamint küzdeni, akkor van esélyünk még akár a dobogóra is. Ahhoz tényleg nagyon össze kellene állnia mindennek. De a negyedik hely a minimális elvárás" - fogalmazott Horváth Mónika röplabdázó.

A SZOESE női röplabdacsapata a sorsolásnak köszönhetően ősszel többször játszott idegenben, mint hazai pályán. A kocka viszont tavasszal fordul, ennek köszönhetően talán könnyebb lesz a győzelmek számát is szaporítani.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb