Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Tovább őrzi hibátlan hazai sorozatát a Falco

2017-03-03, 13:27
   |   Kategória: Sport
A szombathelyiek szerda este a középmezőnyben tanyázó soproni csapattal tudatták, hogy az Aréna Savariából csak vereséggel lehet távozni.
Az Aréna Savaria foglaltsága miatt a bajnokság 25. fordulójából előrehozott mérkőzés első perceiben azt tapasztalhatta a több mint 2 ezer néző, hogy az öltözőben maradt a Falco. 11-24-nél pedig már sokan aggódni kezdtek, de nem Sekulovic mester, aki sok cserével igyekezett frissíteni a csapatot. A második negyedben közelebb merészkedett ellenfeléhez a Falco, de a kiváló napot kifogó Johnson ellen továbbra sem találták az ellenszert. A 3. negyedben aztán minden megváltozott, bejöttek a hazai triplák és a büntetőket is pontosabban dobta a hazai csapat. A negyedik játékrészt megint a vendégek kezdték jobban, de az utolsó percekben mind a védekezésben, mind a támadásban erősebb volt a Falco. A vége 79-75 lett, a szombathelyi csapat legponterősebb játékosa az egyaránt 21 pontig jutó Pustahvar és Govens lett, de Tóth Norbert 9 pontja is sokat jelentett a végelszámolásnál. ,,Azt gondolom, hogy óriási energiákat mozgósítottunk, hogy visszajöjjünk ma a meccsbe és nyerni tudjunk. Ez legalább olyan fontos siker, mint, amikor Sopronban győztünk. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen megmutattuk, hogy nehéz helyzetben, itthon, ponthátrányból is fel tudunk állni, képesek vagyunk egymásért játszani" - fogalmazott Tóth Norbert, a sárga-feketék kosárlabdázója. A szombathelyi csapat vezetőedzője szerint ezen az estén csak az volt a fontos, hogy nyert a csapat. ,,Ilyen rosszul, lassú ritmus…nyertünk, ez a fontos, szurkolóink is sokat segítettek…mi a legfontosabb? Még egyszer mondom: ez a 2 pontot, amit kaptunk, ez ilyen, megyünk tovább" - fogalmazott Srecko Sekulovic.

Sopron vezetőedzője úgy vélekedett, hogy amíg agresszíven játszottak, vezettek, de a második félidőben már nagy nyomás alatt kellett volna bizonyítaniuk. ,,Különösen a második félidőben játszott agresszíven ellenfelünk és végül sikeresek is voltak.Tudtuk, hogy nehéz itt játszani, mert a szombathelyi szurkolók mindig extra energiát adnak a csapatuknak, mégis megpróbáltunk bravúrt okozni, és nyerni. Esélyünk megvolt, az azonban elszállt, sajnos nem éltünk vele. Az ellenfelünk a meccs végén kihasználta a hibáinkat és megérdemelten nyert" - mondta Dragan Aleksic, a Sopron KC vezetőedzője.

A Falco ezzel a győzelemmel feljött a 4. helyre, folytatás szombaton.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb