Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újabb hazai győzelem

2017-03-07, 15:35
   |   Kategória: Sport
Tizenkettedik hazai mérkőzését is megnyerte a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek újabb sikerüknek köszönhetően ismét a tabella harmadik helyén állnak.
A bajnokság 20. fordulójában tizenkettedik hazai győzelmére készült a Falco kosárcsapata. A találkozó 5. percében nagyon úgy festett, hogy ez nem jön össze, ugyanis ekkor már 15:6-ra vezettek a vendég pécsiek. Ezt követően azonban rákapcsoltak a szombathelyiek és egy 16:0-s szakasszal fordítottak. Ennek ellenére a nagyszünetben a mecsekaljaiak jártak előrébb, egészen pontosan hét egységnyivel. A második félidő is nagy csatát hozott. A Falco csupán a zárónegyedben tudta felőrölni a vendégek ellenállását és nyerte meg 85:73-ra az összecsapást. “Nagyon örülünk a győzelemnek. Nagyon küzdelmes mérkőzés volt. Ezt mutatja, hogy nagyon sok lepattanó volt a mérkőzésen. Gratulálok a csapatnak, hiszen nagyot küzdöttünk. A szerdai meccs után erre a mérkőzésre is fel tudtunk készülni maximálisan" - mondta Váradi Benedek, a Falco-Vulcano Energia KC csapatkapitánya.

A találkozón a Falco csapata kifejezetten hullámzó teljesítményt nyújtott. A jó periódusok mellett voltak egészen gyenge szakaszai is a sárga-fekete gárdának. Szerencsére a 25 begyűjtött támadólepattanó döntőnek bizonyult. “Szerintem a győzelem a sok lepattanónak köszönhető. Ez volt a nagy különbség. Kicsit görcsösek voltunk és sok ziccert kihagytunk. Fáradtak voltunk. Ez hat nap alatt a harmadik meccs volt egymás után" - fogalmazott Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC vezetőedzője.

Győzelmének köszönhetően a szombathelyi gárda feljött a tabella harmadik helyére. A hazai környezetben  még veretlen vasiak legközelebb idegenben lépnek pályára, mégpedig a 10. pozícióban állomásozó Kecskemét otthonában.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb