Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Hatszor álltak dobogóra a magyar birkózók

2017-03-27, 13:15
   |   Kategória: Sport
Összesen hat érmet nyert a magyar kötöttfogásúbirkózó-válogatott a Szombathelyen rendezett nemzetközi versenyen. Lőrincz Tamásék négy súlycsoportban az első, míg kettőben a harmadik helyen zártak.
Tizenötödik alkalommal rendezték meg Szombathelyen a kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíjat, ami Polyák Imre-emlékverseny is egyben. A nemzetközi viadal nyitóünnepségén több jelentős elismerést is kiosztottak a honi szövetség elöljárói. Többek között Hende Csaba, Puskás Tivadar és Koczka Tibor is ajándékot vehetett át. “Szombathely számára az, hogy immáron 15. alkalommal rendezheti meg a Magyar Nagydíjat mindenképpen értéket jelent. Értéket jelent, hiszen ebben a városban ilyenkor a birkózó sport színe-java megjelenik" - hangsúlyozta Puskás Tivadar polgármester.

A viadalon a magyar birkózók összesen hatszor állhattak a dobogóra. A sort a 75 kilogrammos súlycsoportban versenyző Lőrincz Tamás nyitotta, akinek ez volt a hatodik bajnoki címe a szombathelyi versenyek történetében. Rajta kívül Lőrinc Viktor, Korpási Bálint és Bácsi Péter gyűjtött be egy-egy első, míg  Kiss Balázs, valamint Lám Bálint egy-egy harmadik helyezést. “Ez az év első komoly nemzetközi versenye, így mindig itt tudjuk először lemérni, hogy milyen állapotban vagyunk. Én nagyon szeretek itt versenyezni. Szép a terem és mindig jó a rendezés is. Mindig nagy öröm Szombathelyen szőnyegre lépni és persze nyerni" - fogalmazott Lőrincz Tamás magyar válogatott birkózó

A Magyar Nagydíjon összesen közel 20 ország több mint 120  versenyzője lépett szőnyegre. A kedden kezdődő hatnapos U23-as Európa-bajnokságon a nevezések alapján jóval többen indulnak majd. Remélhetőleg ennek megfelelően a magyar érmek száma is nagyob  lesz majd.  

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb